Breskvica & Henny; Nucci

Svi se uvijek čude na glazbene liste najslušanijih pjesama u Hrvatskoj i pitaju se „tko to sluša?“. Pogledaj koje su to pjesme trenutno najslušanije kod nas i reci nam slušaš li ih i ti.

Bilo da pogledaš trendove na YouTubeu, najslušanije pjesme na Apple Musicu ili Billboard listu najslušanijih pjesama u Hrvatskoj – svuda se vrte iste pjesme. Trenutno su na vrhu posvuda Breskvica & Henny, Nucci & Sanja Vučić i Zera. To je trojka koja trenutno ima hitove koji su osvojili Balkan. Ljudi su ovim pjesmama oduševljeni, što se vidi i po komentarima ispod njih. Broje milijune i milijune pregleda i slušanja – a kada god izađe neka takva lista svi se čude i pitaju „pa tko to sluša?“.

Napokon dolazi to omiljeno doba godine - Božić Sezona slušanja božićnih pjesama je otvorena: Izabrali smo najnovije note i stihove koji bi mogli postati hit

Čak se i na hrvatskom Redditu jučer pokrenula rasprava o ovoj temi jer nikome nije jasno kako su ove pjesme najslušanije kod nas. Pogledaj u nastavku kojih je to 9 pjesama trenutno najslušanije kod nas po Alpple Musicu i YouTubeu i zatim nam reci u anonimnoj anketi slušaš li ih.

1.Henny i Breskvica – Sava i Dunav

2.Nucci i Sanja Vučić - Djerdan
3.Zera - Kalasi
4.Darko Lazić, Voyage i Rasta – Pismo
5.Popov – Cik Pogodi
6.Hurricane – Poljupci u zoru
7.Grše – SIP

8.Zera – Baraba
9.Sajfer – Karneval

Slušaš li ti ove pjesme?

Ukupno glasova:

Iako neće biti za svačiji ukus, izgleda da su ukus većine jer kako bi inače bile najslušanije baš posvuda. Kao i uvijek, listom prevladavaju strani izvođači, a na njoj je se pronašao samo jedan izvođač iz Hrvatske – Grše.

glazba najslušanije pjesme kod nas Hrvatska top 9 top lista koga se sluša anketa

Još vijesti