Relja i Teodora Džehverović

YouTube trending je mjesto gdje uvijek možeš pronaći najnovije glazbene hitove i vidjeti što su novo izbacili glazbenici. Tko se u trendingu nalazi ovih dana? Baci pogled na top 10 i obogati svoju playlistu.

U potrazi za novim pjesmama, možeš škicnuti na trenutno najslušanije pjesme kod nas. Što to ovih dana sluša Hrvatska? Brojni su glazbenici u zadnje vrijeme izbacili nove odlične pjesme, a u top 10 na YouTube trendingu su se uspjeli pronaći samo neki od njih. Ne događa se često da se i hrvatski glazbenici nađu na ovoj listi, a jedan je domaći pjevač sada sa svojom novom pjesmom uspio sve izgurati i popeti se na prvo mjesto. I prije nego što pomisliš, ne nije u pitanju Baby Lasagna. Radi se o pjesmi "Ankaran" koja je izašla prije dva tjedna, ali je i dalje favorit i to najveći. Čija je to pjesma? Saznaj ispod i pogledaj koji su se to još pjevači našli kao najslušaniji u Hrvatskoj trenutno. Krećemo s odbrojavanjem sa zadnjeg mjesta na kojem je Milica Pavlović.

10.Milica Pavlović – Ona nosi Pradu

9.Milica Pavlović – Praštaj

8.Aco Pjevoić – Soba 501

7.Teodora – Čuka

6.Relja x Đana – 12xJanuar

5.Sajfer x Jala Brat x Buba Corelli – 7ice

4.Mc Stojan x Zorana Mićanović – Namerno

3.Relja x Nucci – OMB

2.Relja – Za tobom lud

1.Hiljson Mandela x Biba - Ankaran

MC Stojan - 5 MC Stojan otkrio kako je izgledao na početku karijere – totalno druga osoba!

Taylor Swift i Billie Eilish Svađa Taylor Swift vs. Billie Eilish: Što se tu zapravo događa i u čemu je problem?

glazba Hrvatska najslušanije pjesme u Hrvatskoj što slušaju hrvati što se sluša YouTube trending top 10 hrvatski izvođač

Još vijesti