Marcela i Baby Lasagna

Nova godina, nova Dora i nova šansa za pobjedu na Eurosongu. Hoćemo li ove godine uspjeti ostvariti bolji rezultat nego prijašnjih? Saznat ćemo kroz nekoliko mjeseci!

Tko će nas ove godine predstavljati na Eurosongu? Objavljene su sve pjesme koje će se natjecati i znamo sve izvođače koji će okušati svoju sreću. Ove ćemo godine na Dori gledati neka poznata lica s glazbene scene kao što su Let 3, Damir Kedžo, Vatra ili Pavel, a bit će tu i nekih novih glazbenih imena za koje većina još vjerojatno nije ni čula. Koliko je netko poznat izvođač ovdje ne igra toliko ulogu jer dobru pjesmu može imati baš svatko!

Slika nije pronađena Kada je Hrvatska na Eurosongu prošla najbolje, a kada najgore? Evo tko je bio najveći fejl

Prošlogodišnji pobjednici Let 3 žele se još jednom okušati na ovom natjecanju, ali čini se da za sada nisu baš ostavili tako dobar dojam kao prošle godine. A tko je ostavio dobar dojam? U jednom je videu objavljeno po par sekundi svake pjesme, a u komentarima se povela prava rasprava o favoritima.

 

@nagardilam It's Croatia 🇭🇷 time! Songs for 2024 Dora are premiered today live on Croatian HRT radio (2nd channel). #Croatia #Dora2024 #Eurovision ♬ original sound - Zorke

 

Čini nam se da je na prvom mjestu definitivno jedan izvođač za kojeg puno ljudi nije čulo, ali čija se pjesma najviše izdvojila. On je Baby Lasagna. Pjesma „Rim Tim Tagi Dim“ je totalno šašava, drugačija i podsjeća vibrom na prošlogodišnjeg finskog predstavnika.

 

 

Osim njega, kao jedan od favorita se izdvojila i Marcela, koju neki nazivaju i hrvatskom Loreen, na koju podsjeća izgledom. Marcelina pjesma „Gasoline“ je također uspjela izdvojiti se.

 

 

Treći favorit je pjevačica Lana Mandarić i njena pjesma „More“. Još jedno novo ime na glazbenoj sceni!

 

 

To su tri favorita o kojima se u komentarima najviše pričalo. Teško je još dobro procijeniti tko stvarno ima šanse za pobjedu jer tek trebamo vidjeti sve nastupe!

Tko je i s kojom pjesmom pobijedio na Dori one godine kada ste se rodili? Severina na Eurosongu 2009. – Igor Cukrov feat. Andrea: Lijepa Tena 2008. – Kraljevi ulice i 75 Cents: Romanca +12 2007. – Dragonfly feat. Dado Topić: Vjerujem u ljubav

Dora 2024 favoriti na dori Hrvatska glazba biranje pjesme za eurosong tko se sve natječe na dori

Još vijesti