KUKU$

Najavljen singlom i videospotom „Visoki start”, album se s nestrpljenjem iščekuje već mjesecima, a tome u prilog govori i činjenica da je pjesma odmah po objavi ušla u Top 15 na Youtube Trendingu. S objavom albuma predstavljaju još jedan singl i videospot, pjesmu „Duboke noći” feat. Zvone CEO.

U godini u kojoj obilježavaju jubilarnih deset godina djelovanja, jedno od najutjecajnijih domaćih trap imena - KUKU$, predstavlja novi album! Trio kojeg čine Hiljson Mandela, Goca RIP i Iso Miki objavio je novo studijsko izdanje simboličnog naziva „X”, koje donosi ukupno četrnaest moćnih trap bangera i jasnu poruku: „Najjači i najznačajniji trap album ovih prostora je vani!”.

Na albumu gostuje i ključno ime domaće trap scene, koje je zajedno s KUKU$-om postavilo temelje ovog žanra - kolektiv High5. Ovom prigodom ponovno su se aktivirali i okupili za gostovanje u pjesmi „Sa bandom”, po mnogima već sada jednim od favorita s izdanja, jer „pjesme su nam bile kriza, al ko je napravio scenu, a mi smo”.

U kreiranju albuma sudjelovala je nekolicina najznačajnijih regionalnih trap i hip-hop producenata, kao što su Strapazoot, Priki, Traposlavia, Trky, Brigi, kao i sve istaknutije ime domaće produkcije - Mihovil Šoštarić Lockroom, zaslužan i za finalni miks i master izdanja. Uz njih, dio pjesama produkcijski potpisuju i članovi skupine, Iso Miki i Goca RIP.

„Uvijek smo među prvima postavljali trendove kada je u pitanju trap glazba. Nastavljamo tako i u sljedećih deset godina” poručuju pioniri ovog žanra u Hrvatskoj. Svoju slavljeničku godinu započeli su objavom prvog domaćeg trap NFT albuma „The Lost Files” na kojem su predstavili deset do sada nikad objavljenih pjesama, a sada nastavljaju s onim što je njihova publika jedva dočekala - albumom „X”, koji donosi potpuno nove autorske pjesme. „Hvala našoj publici što nas podržava sve ove godine. Beskrajno smo zahvalni” poručuju momci i najavljuju i prve koncertne promocije novog izdanja.

KUKU$

Već ovog vikenda objavu novog albuma proslavit će nastupom u subotu 17. lipnja u Ilir Baru u Krapini, a uskoro slijedi i najava velikog koncerta u Zagrebu. „Spremamo najjači show ikad, jubilarna desetka zaslužuje ovakvo slavlje. Prvih deset, a tek smo krenuli”.

Album „X” trap pionira KUKU$ dostupan je od 15. lipnja na svim digitalnim streaming servisima, u izdanju diskografske kuće Metropola.

„X” - popis pjesama:
01. Visoki start
02. Eurovizija
03. Dai
04. Ako umrem mlad
05. Braća po krvi
06. Rona
07. Ye
08. Dobar loš zao
09. Duboke noći feat. Zvone CEO
10. U ovom gradu
11. Drip moreno
12. Sa bandom feat. High 5
13. Šta je
14. KUKU$

kuku kukus promo novi album nova glazba hrvatski trap YouTube trending

Još vijesti