Galerija Breskvica - 7 Breskvica - 1 Breskvica - 2 +5 Breskvica - 3

Breskvica je na svom Instagram profilu već neko vrijeme najavljivala novu pjesmu, a sada je napokon izašla. „Do gole kože“ se već sviđa ljudima, a posebno je zapeo za oko spot i njegova estetika.

Breskvica će se za svaki spot i svaku pjesmu totalno transformirati! Daje sve od sebe, a njeni fanovi to obožavaju. Instagram profil joj je već neko vrijeme u ružičastoj boji i totalno girly, a to je znak da se sprema nova pjesma, koja je sada napokon vani. „Do gole kože“ je već na trending listi najslušanijih pjesama na YouTubeu. Nas je posebno osvojio spot koji izgleda kao nešto iz romantične komedije. Točnije, Breskvica izgleda kao lik iz romantične komedije.

Jala Brat, Devito i Breskvica Jala Brat, Breskvica, Zera ili Devito: Koja su prava imena popularnih balkanskih glazbenika?

Ukoliko si fan i gledaš ovakve filmove, prepoznat ćeš možda scenu koja je iz „Plavuše s Harvarda“, gdje je s psom na ležaljci u vrtu, a kroz cijeli spot podsjeća i na lika iz „Mean Girls“.

Osim spota koji je presladak, svi su pohvalili i pjesmu. Fanovi su složni da ova pjevačica ne može izbaciti lošu stvar. Nema sumnje da će i ovo postati hit jer iako je tek vani, već ima skoro 400.000 pregleda na YouTubeu.

 

 

Jasno je da je u spot uloženo puno truda, a izgleda i da su pogodili kako biti drugačiji i jedinstveni jer ovakvi se spotovi ne viđaju svaki dan. Tako girly!

breskvica do gole kože nova pjesma spot kao iz romantične komedija nova glazba YouTube trending

Još vijesti