Galerija Mahrina i Elena Kitić Elena Kitić - 1 Elena Kitić - 2 +7 Elena Kitić - 3

Dvije su se pjevačice prilično oštro sukobile zbog pjesme. Eleni Kitić nije baš dobro sjela nova pjesma koju je objavila Mahrina jer ju je previše podsjetila na njen hit i optužila ju je javno za kopiranje.

Svako toliko pjevači objave pjesmu koja jako podsjeća na neku drugu. Već pri prvom slušanju se čuje neka popularna pjesma. Nekima to smeta, nekima ne. U ovom je slučaju glazbenici čija je pjesma ukradena itekako zasmetalo jer je provela mjesece radeći na njoj. Nikako nije ugodno kada na nečemu radiš dugo vremena, a onda ti netko ukrade tvoj trud i rad. Tako se barem osjećala Elena Kitić kada je izašla nova Mahrinina pjesma „Tu si zauvek“. Pjesma je tek što je izašla, već podigla prašinu.

Elena je odmah reagirala jer kaže da je iskopirala njen velik hit od prije dvije godine „Fobije“. Osim što kaže da je iskopirala melodiju što se itekako čuje na početku jer su taktovi pjesama isti, isto tako tvrdi da je iskopirala i njen spot za istu pjesmu. Iste scene kakve su u „Fobijama“ je Mahrina imala i u ovoj svojoj novoj pjesmi.

Elena ju je javno prozvala na Instagramu i rekla da joj ne smeta kada se netko inspirira njenim radom, ali joj smeta kada netko krade njen rad, jer krađa joj je kada netko u potpunosti iskopira njene ideje.

Story Elena i Mahrina - 1

Mahrina se opravdavala da to nije istina i da je pjesma totalno drugačija jer je njena posvećena gubitku najvoljenije osobe. Igrala je na emocije, ali Elena se nije dala i nije bilo razloga koji bi joj opravdao krađu ideja. Udarila je još jače i prozvala Mahrinu da radi od sebe žrtvu i da joj je nečija smrt opravdanje za kopiranje. Nema šale s Elenom!

Story Elena i Mahrina - 2

Jesu li i tebi pjesme i po melodiji i spotovi vizualno previše slični?

Misliš li ti da je Mahrina iskopirala Elenu?

Ukupno glasova:

Posljednjim je storyjem Elena rekla da stavlja točku na ovu temu, barem za sada. Ispala je ovo prilično velika drama. Tko je u pravu, a tko u krivu, procijeni sama za sebe nakon što vidiš i poslušaš oba spota.

Tko je i s kojom pjesmom pobijedio na Dori one godine kada ste se rodili? Severina na Eurosongu 2009. – Igor Cukrov feat. Andrea: Lijepa Tena 2008. – Kraljevi ulice i 75 Cents: Romanca +12 2007. – Dragonfly feat. Dado Topić: Vjerujem u ljubav

mahrina Elena Kitić drama oko pjesme Krađa Optužba glazba

Još vijesti