Galerija Mia Negovetić Mia Negovetić Mia Negovetić +3 Mia Negovetić

Čini se kao da je jedno vrijeme Mia Negovetić bila manje aktivna na glazbenoj sceni i nismo ju mogli toliko često čuti, ali sada se to drastično promijenilo. Osim što je objavila novu autorsku pjesmu, otpjevala je ovih dana i dva covera.

Najprije je nedavno Mia Negovetić objavila novu pjesmu „Plešem sama“, a u okviru koje je napravila i drastičnu promjenu izgleda. Pjesma je mnogima odmah na prvo slušanje sjela! Sada je pak objavila i dvije obrade! Radi se o pjesmama koje si sigurno već čula. Prvo je objavila obradu pjesme „Predaleko“ od Jymenike, nove mlade pjevačice koja je sve osvojila na društvenim mrežama, a onda je nakon toga stigla i obrada „Jadnaja“ od Senide.

 

 

Svi su se složili da je Mia apsolutno razvalila i otpjevala to tako dobro! Komplimenti su krenuli stizati sa svih strana. Senidah je jedna od onih balkanskih pjevačica koja ima poseban i drugačiji glas, kao i drugačiji glazbeni izričaj od ostalih na sceni.

Mia je njenu pjesmu otpjevala vrhunski i još jednom dokazala da je itekako ozbiljna i talentirana pjevačica. Jedva čekamo čuti što još sprema!

Mia Negovetić Mia Negovetić promijenila frizuru za novi spot – izgleda kao „stara“ Breskvica

Mia Negovetić Što sve utječe na njezin glazbeni izričaj, a tko na stajling? Mia Negovetić otkrila bi li se ikad odrekla mikrofona

Mia Negovetić glazba Hrvatska glazba nova pjesma obrada senidah

Još vijesti