Galerija Hurricane Hurricane - 1 Hurricane - 4 +3 Hurricane - 5

Već se neko vrijeme priča da je grupi došao kraj, ali službeno cure još nisu ništa objavile. Međutim, spominje se točan mjesec kada bi se to moglo dogoditi i kada će stvarno biti kraj.

Ženska grupa Hurricane su osvojile širu javnost i cijelu regiju nakon što su prošle godine bila na Eurosongu kao predstavnice Srbije s pjesmom 'Loco Loco'. Iako su i prije toga već bile itekako poznate, ovo im je pomoglo da svoju popularnost podignu na još viši nivo. Nižu hit za hitom, a oduševljavaju fanove i svojim izgledom.

Senidah Tko je 'Behut' o kojem pjeva Senidah? Svi su mislili da je to bosansko muško ime, ali nije

Iako super pjevaju, Ksenija Knežević, Sanja Vučić i Ivana Nikolić, jednako dobro i izgledaju, to nitko ne može poreći. Čine se kao dobre privatno koliko su i na pozornici, ali izgleda da sve nije baš tako idilično i u posljednje se vrijeme sve više priča o raspadu.

Koji će se dogoditi i puno prije nego što je bilo tko spreman. Izvor blizak djevojkama za Express.ba je ispričao da cure više ne mogu raditi zajedno i ne mogu nastaviti svoju glazbenu karijeru kao grupa, ali da će svaka od njih krenuti u solo vode. Dogovorile su se da će odraditi ljetnu turneju i sve nastupe koji su objavljeni, ali nakon toga, kada dođe jesen, u rujnu dolazi do razlaza.

 

 

Ovo će sigurno mnoge rastužiti jer cure imaju itekako puno fanova. Svi koji ih vjerno prate, vjerojatno su uočili koliko se često u posljednje vrijeme priča o tome da su njih tri u međusobno lošim odnosima i da se nešto dogodilo zbog čega se Ivana odvojila od ekipe.

dua lipa Dua Lipa na sudu jer je ukrala tuđu pjesmu –i to je postao jedan od njenih najvećih hitova

Hurricane raspad uraganke razilaza se glazba regionalna glazbena scena

Još vijesti