Harry Styles

29-godišnji pjevač ovog je vikenda održavao koncert u Beču, u sklopu europske turneje „Love On Tour“.

U jednom trenutku tijekom nastupa mu je iz publike doletio nepoznati predmet i pogodio ga u lice. Udarac je bio poprilično jak, jer se Harry sagnuo od boli i uhvatio se rukom za glavu. Društvenim mrežama kruže razne snimke obožavatelja koji su uhvatili ovaj trenutak.

 

 

Ne znamo kako se Harry osjeća, jer se o incidentu nije oglasio ni na svojim društvenim mrežama, niti medijima, no ovime se pridružio popisu niza glazbenika koji su unazad kratko vrijeme doživjeli slične stvari.

Podsjetimo, Bebe Rexha je na nedavnom koncertu u New Yorku stradala na sličan način, jer ju je 27-godišnji muškarac pogodio mobitelom u glavu, nakon čega je završila sa modricama i šavovima iznad oka. Nekoliko dana kasnije, Ava Max je također napadnuta na pozornici u Los Angelesu. Pink je pak na nastupu u Velikoj Britaniji doživjela čudan trenutak, kada joj je obožavatelj na pozornicu bacio vreću s pepelom pokojne majke.

Bebe Rexha Pomahnitali fan napao Bebe Rexhu na koncertu: Pjevačica zaradila gadnu modricu i posjekotinu

Što se to događa na koncertima i zašto su pjevače na pozornicama obožavatelji počeli ozljeđivati? Je li u pitanju kakav bizaran trend s TikToka? U svakom slučaju, tko god da se nađe na koncertu, uslijed euforije oko omiljenog izvođača i pjesme, ne bi se trebalo bacati ništa na pozornicu, jer na taj način - netko može završiti ozbiljno ozlijeđen.  

 

 

Harry Styles harry styles koncert u beču harry styles pogođen na koncertu harry styles napadnut na koncertu Bebe Rexha

Još vijesti