Galerija Harry Styles The Idea of You - 2 The Idea of You - 7 +4 The Idea of You - 6

Ako ima ikakve poveznice s Harryjem Stylesom – za neke je njegove fanove to dovoljno. Najavljeno je da uskoro izlazi nova romantična komedija u kojoj je možda baš on poslužio kao inspiracija, a evo što je na to rekla autorica knjige.

Fanfiction priče nisu novost, a ako još nisi čula za njih, to su priče koje pišu fanovi i svoje omiljene slavne osobe (ili likove) stavljaju u središte neke nove priče. Tako je serijal „After“ bio inspiriran Harryjem Stylesom, a nagađa se da je isti slučaj i s ovim novim filmom. „The Idea Of You“ dolazi na Prime Video 2. svibnja ove godine, a nastao je po istoimenoj knjizi autorice Robinne Lee.

Jennifer's Body i Step Up Teen filmovi kojima su kritičari dali lošu ocjenu, ali su zapravo super zabavni

Priča prati 40-godišnju mamu Solene koja pristane voditi svoju 16-godišnju kći na Cocahellu. I dok se kći zabavlja, mama slučajno naleti na mladog frontmena popularnog boy benda. Između njih se stvori neočekivana romansa. Mnogi su odmah počeli nagađati da je Harry Styles inspiracija za stvaranje glavnog lika.

Fanovi su uočili neke poveznice s Harryjem i njegovim životom. Osim očite da je glavni lik član boy benda, Harry Styles je bio u vezi sa starijim ženama. Bivša Olivia Wilde je skoro 10 godina starija od njega. U knjizi su paparazzi uhvatili glavne likove da su jako bliski dok su bili na jahti, a isto su u stvarnom životu uhvatili i Harryja s Kendall Jenner. I sama je autorica knjige priznala da ima u knjizi scena koje su slične situacijama koje su se dogodile Harryju, a ako pogledaš i trailer, vidjet ćeš da glavni lik malo podsjeća na Harryja po izgledu, tetovažama na rukama i stilu odijevanja.

Filmovi Prvi nastavak super, a drugi totalni promašaj: 12 filmova čiji su nastavci ispali loši i veliki fejlovi

Autorica je u jednom intervjuu za Vogue rekla da to nije knjiga o Harryju Stylesu i da nije inspirirana njegovim životom, ALI da je glavnog lika stvarala po tome kakav je njen dečko iz snova, a on je mješavina Harryja Stylesa i princa Harryja. Iako službeno knjiga nije inspirirana njime, definitivno ima elemenata koji jako podsjećaju na Harryja.

film Harry Styles The Idea of You romantična komedija glavni lik inspiriran harry stylesom po knjizi Novi film 2024

Još vijesti