Harry Styles

Harry Styles je nakon 14 mjeseci prekinuo s glumicom Taylor Russell. Njihova je veza bila dosta privatna i nisu ju često pokazivali u javnosti ili stavljali fokus na nju. Što im je presudilo?

Sve one cure koje sanjaju da će jednog dana slučajno negdje naletjeti na ulici na Harryja Stylesa i on će se zaljubiti na prvi pogled u njih – sada opet mogu početi sanjariti jer Harry je opet solo. Bio je preko godinu dana u vezi s glumicom Taylor Russell i činilo se da je njihova veza prilično ozbiljno. Vezu su držali privatnom i po tome je bilo jasno da se radi o nečemu posebnom. Nažalost, kako piše The Sun, ipak su prekinuli nakon putovanja u Japan. Izvor blizak paru je rekao da su prekinuli još u travnju, nakon tog putovanja. A što se to tamo dogodilo da ih je razdvojilo? Ozbiljni razgovori. Isti je izvor rekao da su prošli kroz težak period, a kap koja je prelila čašu moguće da je bio razgovor o budućnosti.

 

 

Drugi je izvor rekao da je Harry do sada ima život prave mega zvijezde, da je imao svu slavu koju je moguće imati i da sada želi nešto drugačije, piše Daily Mail. Toliko je zaljubljen u Taylor da se vidio kako s njom ima obitelj, ali izgleda da ona nije bila spremna jer malo nakon te izjave, došlo je do prekida. Je li to stvarni razlog prekida ili se dogodilo i nešto drugo? Nagađa se da bi mogao biti. Ni Harry ni Taylor nisu o svom prekidu do sada otvoreno pričali.

Olivia Rodrigo - 9 Olivia Rodrigo imala nezgodu na pozornici i skoro ostala gola – snašla se kao pravi profić

Megan Fox Megan Fox objavila fotku bez šminke – fanovi ju napali da izgleda kao skroz druga osoba

Harry Styles taylor russell veza Prekid mogući razlog je li harry styles u vezi

Još vijesti