Galerija Breskvica +0 Objava od Breskvice

Mnogi budu razočarani kada na nastupima njihovi omiljeni pjevači ne zvuče jednako dobro kao kada ih slušaju na YouTubeu ili kada na nastupima niti ne pjevaju nego je jasno da samo otvaraju usta.

Kada platiš ulaznicu za koncert, jasno je da očekuješ da ćeš i čuti koncert, a ne snimku pjesme koja se vrti u pozadini, a pjevač samo otvara usta. Neke popularne zvijezde poput Britney Spears redovito pjevaju na plejbek zbog ludih koreografija koje imaju tijekom nastupa. Iako ni tada nije opravdano, fanovima daju pravi show pa im nekako i oproste. S druge strane, kada manje zvijezde pjevaju na plejbek, je li i to opravdano? Je li ti okej da manje zvijezde poput Breskvice pjevaju na koncertima na plejbek?

Je li ti u redu da pjevači na koncertima pjevaju na plejbek?

Ukupno glasova:

Upravo je za to optužena Breskvica od strane fanova, da na koncertima stvarno ne pjeva. I nije prvi put da se šire takve optužbe. A jesu li istina? Sada je i sama pjevačica odgovorila na njih na svom Instagramu.

Breskvica Breskvica prije početka karijere vs. danas: Kako je popularna pjevačica izgledala s 15 godina?

Priznala je da su djelomična istina i da na koncertima ne pjeva uvijek ona, ali je dala i objašnjenje zašto.

Objava od Breskvice

Ne otkazuje nastupa čak ni ako je umorna ili bolesna, jer ne želi razočarati ljude koji su kupili ulaznicu za njen koncert. I zato nekada tu bude plejbek. Iako su neki zbog toga malo razočarani jer žele čuti nju, nekada je plejbek bolja opcija, jer Devito je posljednjim nastupom dokazao da nekada ne želimo svoje omiljene izvođače čuti ako ne znaju pjevati. Svi se zezaju da bez autotuna uživo zvuči kao Baka Prase.

 

@andjelabojoviic malo mu zeznuli autotune #fy #fyp #goviralgo #andja🤦🏼‍♀️ ♬ original sound - ✨

 

Ako ikada poželiš otići na koncert Breskvice, sada znaš da postoje šanse da će pjevati uživo, ali i da neće. Sve ovisi kakav joj je dan.

Kid Laroi i Jason Derulo U Zagrebu se ove jeseni sprema veliki koncert nekoliko svjetski poznatih glazbenika

breskvica live koncert plejbek ne pjeva uživo priznala

Još vijesti