Glumci koje ćemo gledati u romantičnim filmovima tijekom 2023.

Iako znamo da romantične komedije ne prikazuju uvijek realno ljubavne međuljudske odnose, svejedno ih i dalje volimo, jer nam donose smijeh i opuštanje pa možda i pokoju suzicu, ako je baš riječ o nekim srcedrapajućim momentima.

Ako volite romantične komedije, imamo dobre vijesti za vas, jer 2023. iz holivudske produkcije izlaze ljubavni filmovi s velikim glumačkim imenima poput Margot Robbie, Ryanom Goslingom, Zendayom, Lindsay Lohan i mnogim drugima.

Koje to filmove jedva čekamo pogledati u 2023. godini, a da su ljubavne tematike?

1. „Love Again“

Mira Ray (koju glumi Priyanka Chopra Jonas) mlada je žena koja pokušava nekako ublažiti bol nakon smrti svojeg zaručnika. Šalje romantične poruke na zaručnikov stari broj mobitela, ne znajući da je njegov broj dodijeljen novinaru Robu Burnsu (Sam Heughan). Rob je očaran SMS-ovima pa želi osobno upoznati Miru i osvojiti njezino srce. Film bi trebao doći u kina 12. svibnja.

 

 

2. „Barbie“

Barbie (Margot Robbie) je izbačena iz Barbielanda, jer ne izgleda savršeno. Tako započinje njezino putovanje u stvarni svijet u kojem će potražiti istinsku sreću. Film stiže u kina 21. srpnja. Uz Margot Robbie, uloga Kena dodijeljena je Ryanu Goslingu.

3. „Challengers“

Ovo će biti romantično-sportska komedija sa Zendayom u glavnoj ulozi. Zendaya glumi tenisačicu Tashi koja je postala trenerica. Od svojeg supruga Arta (Mike Faist) uspjela je od osrednjeg tenisača stvoriti slavnog Grand Slam prvaka. No, Artu kreće loše i on odjednom doživljava poraze. Tashi ga zatim prijavljuje na ATP Challenger Tour. Art se tako sučeljava s Tashinim bivšim dečkom Patrickom (Josh O'Connor) i napetosti samo počinju rasti. Film stiže u kina 11. kolovoza

 

 

 

4. „Irish Wish“

Lindsay Lohan glumi Maddie, djevojku čija se najbolja prijateljica upravo zaručuje za ljubav njezina života. Maddie ostavlja svoje osjećaje po strani i pristaje doći u Irsku kako bi bila djeveruša na njihovom vjenčanju. Par dana prije vjenčanja, Maddie spontano poželi pravu ljubav. Budući da se čini kao da će se njezin san ostvariti, Maddie vrlo brzo shvaća da je njezina prava srodna duša netko totalno drugi. Točan datum izlaska filma još se ne zna, ali „Irish Wish“ trebali bismo moći gledati na Netflixu tijekom ove godine.

 

 

5. „The Little Mermaid“

Rijetki su oni koji nisu pogledali Disneyevu Malu Sirenu, animirani film iz 1989. Sada Disney objavljuje remake animirane uspješnice s Halle Bailey u glavnoj ulozi. Najmlađa kćer kralja Tritona fascinirana je svime što se događa u ljudskom svijetu pa sklapa dogovor s opasnom morskom vješticom kako bi postala djevojkom i upoznala se s princom Ericom. Film stiže u kina 26. svibnja.

6. „Magic Mike's Last Dance“

Riječ je o komediji s elementima drame s Channingom Tatumom i Salmom Hayek u glavnim ulogama. Mike je plesač koji je ostao bez novaca pa odlazi u London u bogatom društvu i zbog dobre poslovne ponude, a koju on ne može odbiti. No, hoće li Mike moći ispuniti sve ono što Maxandra (Salma Hayek) traži od njega? Film stiže u kina 10. veljače.

7. „A Tourist's Guide to Love“

Rachel Leigh Cook igra ulogu djevojke Amande koja radi kao turistički vodič, a koja upravo prolazi kroz težak raskid. Kako bi zaboravila na ljubavnu bol, prihvaća zadatak i odlazi u Vijetnam kako bi istražila tamošnji turizam. Tamo upoznaje zgodnog vodiča s kojim proživljava avanturističke, ali i romantične trenutke. Film stiže na Netflix 28. travnja.

 

romantični filmovi 2023 barbie Margot Robbie Salma Hayek Zendaya romantični filmovi koje jedva čekamo pogledati Priyanka Chopra kao Mira Ray filmovi koji stižu u kina

Još vijesti