Slika nije pronađena

Reuters je potvrdio – proizvođač lutaka, tvrtka Mattel i Warner Bros studio su se usuglasili tko će biti Barbika u prvom live-action filmu koji će oživjeti svima znanu igračku.

Čast je pripala australskoj glumici, 28-godišnjoj Margot Robbie, koja će biti i koproducentica filma. U priopćenju nije naveden naziv filma, datum početka snimanja niti radnja filma o lutki koja ove godine navršava 60 godina, ali se očekuje da će imati pozitivan utjecaj na djecu i publiku diljem svijeta.


Margot je u tim povodom rekla: 'Barbie je omogućila dječacima i djevojčicama da se zamisle u raznim ulogama, od princeze do predsjednika države' i dodala da je iznimno počašćena što će imati priliku sudjelovati u filmu i utjeloviti Barbiku.


Šuškanja o Margot kao o prvoj Barbiki su započela još 2015. godine, nakon što je u javnost procurio mail u kojem je pisalo da je ona jedna od kandidatkinja za ulogu slavne lutke. No, tek 2018. godine je potvrđeno da je Margot zaista pregovarala o glumačkoj i producentskoj ulozi, a tek sada je objavljeno da ih je i dobila.

No, šuškalo se o mnogima – 2016. godine je Sony objavio da je slavna komičarka, Amy Schumer dobila ulogu Barbie i ta je odluka izazvala lavinu reakcija (više o tome pročitajte u članku 'Hejteri pljuju odluku da Amy Schumer glumi Barbie: 'Možda može glumiti tri barbike''), a zatim je kao opcija spominjana i Anne Hathaway.


Margot su fanovi oduvijek doživljavali kao živuću Barbie, dok ona se borila protiv stereotipnih usporedbi na temelju izgleda i u nedavnom intervjuu za Harper's Bazaar je rekla da su 'kreativne uloge za žene bile jako limitirane kada je započinjala karijeru u Hollywoodu'. Ipak, izborila je neke od jakih uloga – Tonye Harding u filmu 'Ja, Tonya', Elizabete I. u filmu 'Mary Queen of Scots' koji dolazi u kina krajem mjeseca, Naomi u filmu 'Vuk s Wall Streeta', Harley Quinn u 'Odredu otpisanih', Tarzanove Jane u filmu 'Legenda o Tarzanu' i brojne druge.


Kako će se snaći u ulozi Barbie, preostaje nam vidjeti...


Foto: Pixabay/Instagram

M.Z.

Provjeri još...

Igrali smo se u neznanju – popularna Barbie ima i prezime

I mi smo se igrali s Barbikama i Kenovima – pogledaj kako danas izgledaju

Hejteri pljuju odluku da Amy Schumer glumi Barbie: 'Možda može glumiti tri barbike'

glumica barbie Barbika Margot Robbie film

Još vijesti