Serije i filmovi s Netflixa

U moru sadržaja, nekada nam neki dobar film ili serija promaknu. Svaki mjesec na Netflix dolazi toliko toga. Što je sve stiglo do sada u ožujku, a što još sve treba doći? Ove naslove ne propuštamo.

Odakle uopće početi? Netflix svaki mjesec ima hrpu novih sadržaja, ali nisu svi toliko zanimljivi. Koji je film ili serija dobar je vrlo subjektivan pojam i ono što je nekome super, drugome će biti živi užas. O nekim se naslovima priča više i već se neko vrijeme iščekuju, pa čak i da nije tvoj đir, nekada je dobro dati šansu jer možeš otkriti super novu seriju. S obzirom da dolazi toliko puno sadržaja, lako je pogubiti se u njemu. Zato ti donosimo mali Netflix vodič za ožujak. Što je sve do sada došlo, a što tek treba doći, a da je dobro i da bi se isplatilo pogledati? Evo popisa filmova i serija!

Filmovi

The Forever Purge
Ukoliko si pogledala Purge filmove koji su izašli do sada, ovaj ožujak je na Netflix došao i njegov posljednji nastavak iz 2021. godine.

Murder Mystery 2
Ukoliko se sjećaš komedije s Jennifer Aniston u kojoj joj se odmor pretvorio u pravu avanturu, dobra je vijest da do kraja mjeseca stiže nastavak! Idealno za vikend kada tražiš neki film koji će te opustiti.

Money Shot: The Pornhub Story
Svi pričaju i o ovom novitetu na Netflixu. Dokumentarac o popularnoj web stranici i skandalima koji su ju potresali. Uhvatilo je pažnju ljudi

Perfect Match Koji su parovi iz realityja „Perfect Match“ i dalje zajedno, a koje su ljubavi puknule?

Serije

Nova sezona You
Drugi dio nove sezone je stigao! Ukoliko ti je slučajno promaklo, tu je i možeš gledati!

Nova sezona modnog realityja Next in Fashion (s Gigi Hadid)
Poslastica za ljubitelje mode. Modni reality u kojem se još nepoznati dizajneri natječu i pokušavaju svojim kreacijama osvojiti žiri. Gigi Hadid je ove sezone suvoditeljica, a gostiju i druga poznata lica poput Hailey Bieber ili Emme Chamberlain.

Nova sezona ljubavnog realityja Love is Blind
Ako pak voliš ljubavne realityje, krajem mjeseca dolazi i nova sezona Love is Blind realityja, u kojem natjecatelji traže ljubav bez da se prije vide.

Dokumentarac MH370: The Plane that Disappeard
Dokaz da dokumentarci nisu dosadni! Misterij o nestalom avionu i putnicima koji do dan danas nisu pronađeni. Nitko ne zna što se dogodilo! Za naježiti se!

Druga sezona Shadow and Bone
Ukoliko si gledala prvu sezonu i bila ti je dobra, sada je stigla i druga.

Nove epizode Riverdalea (30.ožujak)
Ne znamo postoji li još netko tko nije odustao od Riverdalea, ali ako si ti jedna od tih ljudi, kao prvo svaka čast, a kao drugo – stiže još epizoda!

I am Georgina (24. ožujak)
Reality o kojem je svatko imao mišljenje kada je došla prva sezona. Ipak, bio je gledan i sada stiže druga. Prilika da zavirimo u svijet bogatih. Tko je bolja osoba za to nego Georgina, djevojka Cristiana Ronalda.

Bridgerton Sa snimanja serije „Bridgerton“ redatelji morali izbaciti jedan tip odjeće jer su se zvijezde žalile

Netflix ožujak Filmovi serije pogledati što gledati isplati se pogledati što je novo na netflixu došlo na netflix

Još vijesti