Filmovi na Netflixu

Netflix redovito objavljuje nove sadržaje, a evo što je za sada najavljeno za veljaču! Stižu neke nove nove stvari i neke filmovi i serije koji nisu sada izašli, ali su novi dodatak na ovom streaming servisu.

Što će se gledati u veljači? Na Netflix dolazi puno novih naslova, a neki su stari klasici koje ćemo rado pogledati sada još jednom – ili neke već stoti put. Sigurno znaš da Netflix redovito dodaje nove sadržaje svaki tjedan, a sada smo provjerili što nas sve čeka u sljedećim tjednima i hoće li uopće biti nečega dobrog za gledati. Odgovor je: hoće! Bit će novih filmova i nova sezona ljubavnog realityja, a stižu i neki dokumentarci o horor pričama s društvenih mreža i dejting aplikacije. Za kraj, Netflix na svoju platformu dodaje i nekoliko starijih filmova koje možda još nisi gledala, a bit će ti sigurno zabavni. Izdvojili smo ti 12 naslova koji stižu u veljači, miks filmova i serija, a među njima ćeš sigurno i ti pronaći stvari koje su ti zanimljive. Evo što to sve stiže i kada!

Romantični filmovi Romantični filmovi koje jedva čekamo: 8 slatkih girly filmova koji izlaze u 2024. godini

One Day – romantična mini serija (8. veljače)

Lover, Stalker, Killer – dokumentarac o online dejtanju i o tome koliko ono može otići u krivo i u opasne vode (9.veljače)

Love si Blind – nova sezona popularnog realityja (14. veljače)

Players – na Valentinovo stiže i jedna romantična komedija (14. veljače)

Can I Tell You A Secret? – dokumentarac koji nikako nije tipičan dokumentarac jer prati živote tri žene kojima se život preokrenuo naglavačke kada stalker upadne na njihove profile na društvenim mrežama (21. veljače)

Through My Window 3: Looking at you – treći nastavak španjolskog filmskog serijala koji podsjeća na „After“ (23. veljače)

Sam u kući 1 i 2 – za sve koji su propustili „Sam u kući“ filmove u blagdansko vrijeme, gledamo ih sada (1. veljače)

November Criminals – film iz 2017. godine za koji vjerojatno nisi čula, a može poslužiti kao savršen za ubiti dosadno popodne (1. veljače)

The Pretty one – imamo na listi još jedan stariji film, ovog puta iz 2013. godine, a ako tražiš girly komediju, ne moraš tražiti dalje (1. veljače)

The Devil wears Prada – hit girly film koji spaja ljubavnu tematiku i modu (7. veljače)

Uncharted – film iz 2022. s Tomom Holandom (11. veljače)

The Vow Romantični filmovi čija je radnja nastala po parovima iz stvarnog života – 7 priča koje su se i zapravo dogodile

Netflix veljača Filmovi serije dolaze na netflix preporuke što gledati isplati se pogledati

Još vijesti