Film 'Luckiest Girl Alive'

Novi triler 'Luckiest Girl Alive' postao je popularan u svega nepuna 24 sata! Njegov službeni trailer tek je objavljen, a na YouTubeu ima već gotovo 2 milijuna pregleda.

Ovaj film bi možda čak mogao ući i u povijest zbog svoje popularnosti. No, njegova zanimljivost je ta da on još uopće nije niti izašao na Netflixu već je objavljen samo njegov trailer. Baš zato što je objavljen samo trailer se predviđa ova činjenica s obzirom na to da je u svega 24 sata skupio skoro 2 milijuna pregleda – neki filmovi toliko ne skupe i ako godinama stoje na YouTubeu.

Razlog zašto je trailer ovog filma u trendu, nije poznat. Gledatelji su se očito zaželjeli malo ozbiljnijeg žanra poput ovog gdje se razrješuje neki slučaj te se on miješa s kriminalistikom. Osim žanra, razlog može predstavljati glavna glumica ovog filma.

To All The Boys Stvari koje su normalne u filmovima, a čudne u stvarnom životu – 22 njih koje ne bi nikada radili

U pitanju je Mila Kunis koju češće viđamo u komedijama nego u ozbiljnijim žanrovima poput ovog. Mila ovdje glumi ekstra uspješnu i popularnu ženu koja se uskoro udaje, a i ima sve što god treba te poželi u životu.

 

 

No, stvari počnu krenuti nizbrdo kada ona u jednom trenutku mora ispričati užasan događaj koji joj se dogodio dok je bila tinejdžerica. Tada se počnu događati loše stvari jer se ona mora suočiti s tom groznom istinom. U svakom slučaju, trailer je napet, a sigurni smo da će biti i sam film. Na Netflixu će biti dostupan uskoro, odnosno od 7. listopada, a mi ga jedva čekamo pogledati da shvatimo zašto je toliko trendao i prije nego što je uopće izašao!

The Fault in Our Stars i Dobby Smrti likova iz filmova i serija koje ljudi ne mogu prežaliti: 10 njih zbog kojih su plakali

Filmovi Filmovi koji dolaze do kraja ove godine, a koje svi jedva čekaju: Ovih 10 će biti veliki hitovi

film Mila kunis Netflix luckiest girl alive Popularnost Trending youtube trailer

Još vijesti