Slika nije pronađena

Vjerojatno ne postoji osoba koja nije pogledala jedan od najpoznatijih filmova ikada, a to je 'Titanic'. Film je snimljen po istinitoj priči gdje prikazuje ljubav Rose i Jacka koji su osvojili tisuće obožavatelja diljem svijeta! Već je jedno vrijeme dostupan i trailer drugog nastavka ovog filma, a radnja je jako zanimljiva.

'Titanic' je jedan od najpoznatijih filmova svih vremena, a isto tako je i ekstra popularan trailer drugog nastavka ovog filma kojeg je pogledalo više od 27 milijuna ljudi! Novi nastavak zapravo ne postoji, već su obožavatelji ovog filma napravili trailer parodiju 'Titanica 2' pod nazivom 'Jack is Back', odnosno 'Jack se vraća'! Oni koji su montirali ovaj trailer su zapravo napravili odličnu radnju i prema njemu bi zaista mogao biti snimljen drugi nastavak 'Titanica'.Uspjeli su napraviti trailer drugog nastavka zahvaljujući svim drugim filmovima u kojima su glumili Kate Winslet i Leonardo DiCaprio s obzirom na to da su sve kadrove izrezivali i iz njihovih drugih filmova u kojima su imali neke od glumačkih uloga. Osim što su se odlično snašli, imaju zaista odlične montažne sposobnosti s obzirom na to da je puno ljudi mislilo kako se ovdje zapravo radi o pravom traileru za 'Titanic 2', a ne o parodiji koji su napravili obožavatelji. Trailer je bio objavljen i na TikToku gdje je prikupio više od 3 i pol milijuna lajkova, a većina njih je također mislila kako se radi o pravom traileru.

Osim toga, mnogi od tih korisnika su izrazili svoje oduševljenje u komentarima: 'Bez šale, ali montažne sposobnosti su zaista odlične!', 'Postala sam uzbuđena jer sam se ponadala i onda sam shvatila da su neki isječci iz filma 'Shutter Island'' – bili su samo neki od komentara.

Pogledajte još:

Tinejdžerica je s Titanica bacila bocu s porukom – i tek je sada otkrivena! Što je napisala?

Greške u 'Titanicu' koje su toliko očite, ali su nam promakle! Od odjeće do pokazatelja da je brod od pjene

Odgovorile na vječno pitanje – učenice dokazale da je Jack mogao preživjeti brodolom Titanica

trailer titanic parodija Novi nastavak youtube film

Još vijesti