Filmovi

Ove nam je godine već izašlo dosta zanimljivih filmova, a iako je više od pola 2022. prošlo, još nas čeka puno dobrih filmskih naslova. Ljudi su se jako zainteresirali za ove filmove koji tek trebaju izaći.

Što sve dobrog izlazi do kraja ove godine? Ako voliš gledati filmove i uvijek tražiš neki novi koji bi mogla pogledati, onda će ti ova lista biti itekako od koristi. Pogledali smo koji to filmovi još trebaju izaći do kraja godine, a oko kojih vlada najveće oduševljenje. Ove se jedva čeka! Kada izađu, postoje dva scenarija, ili će opravdati uzbuđenje koje je nastalo ili će jako razočarati. U svakom slučaju, jedva čekamo da dođu i da ih vidimo! Ove si naslove definitivno negdje zapiši jer ćeš ih htjeti pogledati kada dođu.

Pinocchio – 9.rujan

Filmska adaptacija Disney crtića 'Pinokio' izlazi vrlo uskoro i to je prvi film koji nestrpljivo iščekujemo. Disney sve više radi filmske adaptacije svojih poznatih crtića, a ovo je posljednja. Ako voliš ovu priču, htjet ćeš sigurno pogledati i njenu filmsku verziju.

Don't Worry Darling – 23.rujan

Kasnije u rujnu stiže i film kojeg fanovi Harryja Stylesa čekaju već dugo dugo. Redateljica je njegova djevojka Olivia Wilde, a Harry je u jednoj od glavnih uloga. Ova triler/drama će sigurno biti hit u kinima jer će svi htjeti pogledati taj film o kojem se toliko puno priča.

Blonde – 23.rujan

Na Netflix u rujnu stiže priča o Marylin Monroe. Ako ju odrade kako treba, ovo bi mogao biti itekako veliki hit. Biografska drama prikazivat će privatan život ove velike hollywoodske dive, fokusirajući se na njen život tijekom 1950-ih i 1960-ih godina.

Ticket to Paradise – 21.listopad

Julia Roberst i George Clooney glume rastavljeni bračni par u ovoj romantičnoj komediji. Idealan ženski film! Nakon što im njihova kći javi da se udaje za lika kojeg je tek upoznala, njih se dvoje bacaju na misiju da ih razdvoje. Film će sasvim sigurno biti zabavan i idealan za opuštanje.

Hocus Pocus 2 – 30.listopad

Filmski hit iz 1993. godine NAPOKON dobiva svoj nastavak! Vraćaju se originalne glumice, što će ljubitelje ovog filma sigurno oduševiti. Tri mlade žene slučajno u moderno vrijeme vrate Sanderson sestre, i sada moraju pronaći način kako spriječiti vještice da ne naprave apsolutni kaos.

Amsterdam – 4.studeni

Ovaj film ima tako dobru glumačku postavu da nema šanse da ispadne fejl. Mora biti dobar, jer sumnjamo da bi sva ova imena pristala inače biti u njemu. Christian Bale, Margot Robbie, Rami Malek, Anya Taylor-Joy, Taylor Swift i Robert De Niro samo su neka od imena koja ćemo gledati u 'Amsterdamu'. Idealan će biti za sve ljubitelje krimi misterija.

Enola Holmes 2 – 4.studeni

Millie Bobby Brown zasigurno nećemo propustiti u ulozi Enole Holmes. Prvi je dio ispao odlično i baš simpatično, a očekujemo isto i od drugoga. Enola ide stopama svog brata Sherlocka Holmesa u nastojanju da postane jednako dobra detektivka kao i on. Bit će i ovog puta na misiji, da pronađe djevojku koja je nestala.

Black Panther: Wakanda Forever – 11.studeni

Dvije godine nakon tragične smrti glavne zvijezde 'Black Panthera', Chadwicka Bosemana, ovaj se film vraća u kina. Iako neće biti isto bez njega, većina stare glumačke postave će se vratiti.

Avatar: The Way of Water – 16.prosinac

Teško za povjerovati, ali ove godine opet gledamo 'Avatara'. Nitko se nije niti najmanje nadao da će ovaj film dobiti nastavak, ali s obzirom na uspjeh koji je postigao, izgleda da su odlučili snimiti još jedan. Hoće li biti jednako dobar? Nekima je ovaj film super, nekima je živa dosada jer traje skoro 3 sata, ali je film koji se upisao u povijest po svojoj popularnost.

Glass Onion: A Knives Out Mystery – ne zna se

Krajem ove godine dolazi još jedan nastavak koji imamo na oku. Drugi dio filma 'Knives Out'. Ova krimi komedija je prvim dijelom opravdala sva očekivanja. Bila je izuzetno zabavna i do samog kraja je bilo teško znati tko je stvarno ubojica. Bio je itekako napet, a ništa manje ne očekujemo ni od novog.

Filmovi izlaze 2022. Novi filmovi do kraja godine popularni iščekivani

Još vijesti