Slika nije pronađena

Ljubavnih problema u životu glavnog lika filma Lare Jean neće nedostajati ni u ovom nastavku. Baš kada se čini kako joj je krenulo na ljubavnom polju, netko će se pojaviti i napraviti kaos između nje i Petera.

Ovo se čekalo. Nakon što je na Netflixu izašao film 'To All The Boys I've Loved Before' odmah su počele priče i o snimanju nastavka, a nakon što je to stvarno i potvrđeno, fanovi su postali nestrpljivi. Nakon čekanja i čekanja, sada je napokon izašao trailer koji otkriva što će se događati u drugom nastavku filma nazvanom 'To All the Boys: P.S. I Still Love You'. Trailer počinje romantičnim dejtom Petera i Lare Jean, i prisjećanjem kako je njihova ljubavna priča počela. Sve izgleda divno i krasno, prikazuju se romantični trenuci koji se događaju između njih dvoje, njihova druženja s prijateljima i obitelji – ALI i početak stvaranja ljubavnog trokuta.


Jednako kako se u prvom nastavku Lara Jean rasipala, a Peter se našao iznad nje kada je otvorila oči, sada se događa isto samo s drugim dečkom – njenim simpom iz vrtića Johnom Ambrosom, kojem je također poslano pismo u prvom nastavku. Što će se dogoditi i s kojim će dečkom Lara Jean na kraju završiti? Već se sada ljudi opredjeljuju ili za Team Peter ili Team John. I za kraj najbitnija informacija, film na Netflix dolazi za malo manje od dva mjeseca, točnije 12. veljače 2020. godine.

Foto: YouTube/ Imdb

M.T.

Pogledajte još:

Ovo ne može biti istina! Postoji jedna teorija o Ronu i Hermioni koja lomi srca fanovima Harryja Pottera

Jesi li ti ovo skužila? Netflix je otkrio tajnu povezanost između svojih čak 8 božićnih filmova

Ovo NIKAD ne bi sami primijetili! Filmovi o Harryju Potteru skrivali su jedan fora detalj

trailer to all the boys: p.s. i still love you romantično Netflix film to all the boys i've loved before

Još vijesti