after filmovi

Stigao je treći nastavak After serijala pod nazivom 'After We Fell', a glumci su povodom toga otkrili neke zanimljivosti iza scene sa snimanja. Ako te zanima kako stvari izgledaju iza scene, ovo će ti dati mali uvid.

Od trenutka kada su krenuli izlaziti filmovi iz ovog serijala, publika se zakačila. Kako i ne bi kada se radi o pravim teen filmovima koji su nastali po fan fiction knjigama ljubiteljice Harryja Stylesa! Anna Todd je bila obožavateljica One Directiona koja je svoje priče objavljivala na Wattpadu, a sada je svjetske književna zvijezda po čijim se knjigama snimaju filmovi. Sada je tu treći nastavak 'After We Fell' i glumci su nam dali da malo zavirimo iza scene i saznamo što se tamo događa i postoje li kakve zanimljive priče iza nekih scena.

1.Vruća scena u jacuzziju nije uopće bila toliko vruća, već ledena

Film se ne boji prikazivati vruće scene između Hardina i Tesse, a ne nedostaje niti u trećem nastavku. Jedna od njih je i scena u jacuzziju koja izgleda romantično i zavodljivo, ali u realnosti, nije bila ni blizu toga. Kada su ju snimali, vani su temperature bile u minusu, a čak ni voda u jacuzzija nije bila ekstra topla, već mlaka. Bilo je stvarno hladno, a koliko je situacija ozbiljna govori i činjenica da je tada morao na setu biti prisutan i liječnik.

2.Hero, koji glumi Hardina, nije pročitao knjige po kojima se snimaju filmovi

Josephine Langford je s druge strane krenula čitati prvu knjigu odmah kada joj je bila ponuđena uloga jer je htjela točno znati u što se upušta. Hero je potpuna suprotnost, do dan  danas nije pročitao niti jednu After knjigu, a razlog je taj što ne želi da mu se miješa sadržaj knjige sa scenarijem kojeg treba naučiti. Iako je film nastao po knjizi i filmovi prate knjige, ipak nije sve baš identično.

3.I autorica knjige se pojavljuje u filmovima

Čak se i sama Anna Todd pojavila u oba nastavka u nekim scenama, a samo su ju najveći fanovi uspjeli detektirati. Osim što se pojavila ispred kamere, bila je aktivna sa savjetima i iza kamere. Svaki je dan bila na setu, nije htjela ništa prepustiti slučaju.

4.Glumci su si svi dobri i u stvarnom životu

Nekada se dogodi da saznamo kako glumci koji u filmovima glume prijatelje, u stvarnosti jedni druge ne podnose baš najbolje, ali to nije i ovdje slučaj. Josephine je otkrila da su si svi dobri i da se jako puno druže i kada se ne snima.

druženje glumaca iz after filma

Foto: Imdb

5.Fanovi su u jednom trenu otkrili gdje im je set na kojem snimaju

Nema šale s ovim fanovima izgleda, riješit će svaki misterij, pa čak i pronaći set na kojem se snima. U jednom su trenutku snimali na fakultetu i nekako su ih ljudi otkrili. Vijest se toliko brzo proširila da se na setu u tren oka pojavio ogroman broj ljudi. Iako je to malo omelo snimanje jer fanovi nisu mogli sakriti uzbuđenje, glumcima je ipak bilo drago sve ih vidjeti, jer kako kažu, itekako cijene svu podršku koju dobiju.

6.Imali su na setu koordinatora za scene seksa

Postoje scene u filmovima koje nisu toliko tipične i za koje dolaze koordinatori koji pomažu glumcima, a jedna vrsta takvih scena su i scene seksa. Nije toliko lako učiniti da izgledaju dobro i realno i zato su tu ovakvi savjeti. A svatko tko je pogledao do sada filmove zna jako dobro da takvih scena ima itekako dovoljno.

7.Hero nije uzimao inspiraciju za Hardina od Harryja Stylesa

Iako u knjigama, Hardin je zapravo Harry Styles, jer nemoj zaboraviti, radi se o fan fiction pričama. Pa ipak, glumac Hero, koji glumi Hardina, nije morao uzimati inspiraciju od Harryja, jer je kako kaže, Anna Todd napravila odličan posao u stvaranju cjelovitog lika i nije bilo potrebe da se dodatno inspirira.

hardin

Foto: Imdb

8.Set na kojem snimaju je fejk, nije snimano u pravom gradu

Mjesto radnje je London, ali film nije sniman na ulicama Londona, nego na napravljenom setu. Ali toliko je realan i dobro napravljen da su glumci prankali svoje prijatelje da su u Londonu i oni su im bez imalo sumnje povjerovali.

9.Glumci su si mogli uzeti odjeću i nakit koje su nosili na snimanjima

Puno glumaca s vremenom otkrije da je sa snimanja filmova ukralo neku sitnicu za uspomenu, ali ovdje za tim nema potrebe, jer glumci su mogli uzeti i nakit i odjeću koju su nosili likovi koje su utjelovili. Hero je tako rekao da je uzeo prilično dosta odjeće od Hardina, kao i prstenja, a isto je i s Josephine. Međutim, jedna stvar koju nisu mogli uzeti, a koju su u šali rekli da bi rado dobili, su auti koje njihovi likovi voze.

hardin i tessa

Foto: Imdb

10.U isto su se vrijeme snimali After 3 i After 4

Iako je treći nastavak tek stigao u kina, već se snima i posljednji, četvrti. U isto su se vrijeme snimali i jedan i drugi, što je za glumce bilo malo zbunjujuće. Ali za fanove, to je dobar znak, jer znači da se već radi na 'After Ever Happy' i da neće biti predugo čekanje dok izađe.

Pogledajte još:

Najavljeno je da će se snimati još nastavaka filma 'After' – ali radnja će biti malo drugačija

Film ili knjiga velikog ljubavnog hita 'After' - što je bolje? Pitali smo nekoliko fanova i ovo je njihova presuda

Kada neki lik u filmu puši to nisu stvarne cigarete – jedan je redatelj otkrio što koriste kao zamjenu

zanimljivosti after serijal after iza scene film

Još vijesti