Barbie film

Zna se već neko vrijeme tko su glumci i kada film izlazi, ali osim toga, više informacija o samom sadržaju nije otkrivano. Bez obzira što je sadržaj još obavijen velom tajni, svi jedva čekamo da film izađe.

Još ima par mjeseci do njegova izlaska, a uzbuđenje je na vrhuncu. Sve nas je zahvatila Barbie groznica i sada se samo nadamo da će film kada stvarno i dođe opravdati očekivanja. Hype je oko ovog filma postignut bez da su morali i otkriti puno o njemu ili samoj radnji. Svi žele gledati „Barbie“. Morat ćemo se strpjeti do 21. srpnja, a do tada možemo vidjeti u traileru što nas otprilike čeka u filmu.

Slika nije pronađena Peti nastavak „Aftera“: Najavljeno da stižu novi glumci – fanovi nisu zadovoljni

Ono što je posebno veliki plus je da film izgleda totalno Barbie. Iako nije crtić, nije niti u potpunosti kao običan film, ne izgleda toliko realno, već kao da je smješten u pravi Barbie svijet. Vidi se da su pokušali što bolje rekreirati svaki detalj! Scenografija izgleda nestvarno! Prije nekoliko je dana došla druga najava, a iako su nam dali uvid u film i dalje nam nisu otkrili previše o radnji.

Ono što se iz trailera da zaključiti je da Barbie i Ken idu u avanturu i da bi film mogao biti i pomalo romantičan. Margot Robbie, koja glumi Barbie, u jednom je intervjuu samo misteriozno rekla da će film dati publici ono što publika nije niti znala da želi.

Harry Styles Saznalo se da je Harry Styles trebao glumiti u jednom od najočekivanijih filmova 2023. godine - zašto je odbio?

barbie film Detalji trailer najava kako će izgledati kada izlazi

Još vijesti