Harry Styles

Harry Styles je odlutao i malo u filmske vode. Tako smo ga prošle godine mogli gledati u filmu „Don't Worry Darling“, gdje je bio u jednoj od glavnih uloga. Sada se saznalo da smo ga i ove godine mogli gledati na filmskom platnu, ali je ulogu ipak odbio.

Ne znamo kada Harry Styles stigne raditi sve što radi, ali nekako ipak uspije. Ima non stop koncerte, ali istovremeno radi i u filmskoj industriji. Fanovi su ga tako prošle godine mogli gledati u filmu koji je režirala njegova bivša djevojka Olivia Wilde. Mogli smo ga gledati i ove godine u jednom od najočekivanijih filmova godine, u „Maloj sireni“.

Mala sirena i Sebastian Procurila slika raka Sebastiana iz novog filma o Maloj sireni, ljudi razočarani: „Ne sliči na sebe“

Redatelj Rob Marshall mu je ponudio ulogu princa Erica, ali Harry ju je odbio, a Rob je otkrio i zašto. Totalno ga možemo zamisliti u ulozi princa!

Rob je za Entertainment Weekly otkrio da su se našli s njim i da je Harry bio jako drag, super dečko, no odbio je njihovo ponudu. Iako je htio glumiti u filmu, htio je da to bude uloga u nekom mračnijem filmu. I tako je na kraju umjesto u Disneyjevoj „Maloj sireni“, završio u mračnijem filmu „Don't Worry Darling“. Redatelj mu nije uzeo za zlo odbijanje jer je svjestan toga da svatko tko iz glazbene industrije počinje u filmskoj industriji, želi krenuti putem koji si je zamislio i glumiti uloge koje će ga odmaknuti od glazbe i pokazati ljudima i u drugom svjetlu, a u „Maloj sireni“ je fokus i na glazbi i pjevanju.

Filmovi 2023. Filmovi koji izlaze 2023. godine, a koje jedva čekamo: Za ovih 15 si stavljamo podsjetnike

Umjesto njega, na kraju je uloga princa Erica pripala glumcu koji nije još toliko poznat, a on je Jonah Hauer-King. A što je bilo s Harryjem i gdje ga možeš gledati? Od tada, Harry je glumio još i u filmu „My Policeman“, a ima i pojavljivanje u „Eternals“.
 

mala sirena Harry Styles princ eric film zašto je odbio ulogu gdje sve možeš gledati harry stylesa filmska karijera

Još vijesti