Slika nije pronađena

Disney je najavio da još jedna poznata bajka dobiva filmsku adaptaciju – 'Mala sirena'. Najviše je pažnje uzeo izbor glavne glumice – neki su oduševljeni, drugi se nikako ne mogu pomiriti s Disneyjevim odabirom.

Kada se spomene bajka 'Mala sirena' svima je u glavi dobro poznata slika male sirene iz originalnog crtića, ali za filmsku adaptaciju Disney je odlučio malo protresti stvari i napraviti promjenu. Nakon što su najavili da nas očekuje ovaj film, objavili su i tko će glumiti malu sirenu – Halle Bailey. Radi se o tamnoputoj R&B pjevačici koju nikada ne bi imali u glavi kao Ariel.


Redatelj filma Rob Marshmall proveo je nekoliko mjeseci u potrazi za Ariel, a Halle je od početka bila ispred svih ostalih potencijalnih kandidatkinja. U jednoj je objavi rekao kako upravo ona ima pravu kombinaciju duha, srca, mladosti i vokalnih sposobnosti – sve kvalitete koje su potrebne za odigrati ovu ulogu. Film će uključiti originalne pjesme iz klasika iz 1989. godine kao što su 'Under the Sea', 'Part of Your World' i 'Kiss the Girl'. Halle Bailey i njena sestra imaju glazbenu skupinu pod nazivom Chloe x Halle. Postale su poznate prije nekoliko godina zahvaljujući coverima Beyonceinih pjesama, a od tada uspjeh im je samo rastao. Tamnoputa Ariel nije nešto što je itko očekivao zbog čega su neki fanovi crtića nezadovoljni.


Na Twitteru je počeo trendati hashtag #NotMyAriel s obrazloženjima da bi glumica trebala ličiti na animiranog lika iz originalnog crtića – blijede puti, crvene kose i plavih očiju.

Ali to nije sve! Film će biti posebno zanimljiv ako se ostvare glasine koje su krenule ovih dana, a to je da će uloga princa Erica pripasti Harryju Stylesu! Iako još ništa nije službeno potvrđeno, govorkanja ne prestaju. Fanovi su preuzbuđeni zbog ove obavijesti


Oko uloge Harryja kao princa nitko nema ništa za prigovoriti, ali što vi mislite o tamnoputoj Ariel? Recite nam u anonimnoj anketi.


Foto: Imdb/ Instagram/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:

Možda sjediš na blagu, a da ni ne znaš! Pregledaj Disney video kazete svoje starije braće

Ispod bajkovite površine Disneyjevih crtića skrivaju se puno tamnije poruke!

Teleportirajte se u svoje djetinjstvo! Ovih 15 pjesama iz Disney filmova će ti defo uljepšati dan

glumica tamnoputa ariel princ eric mala sirena Harry Styles disney film