Filmovi 2023.

Kroz godinu izađe hrpetina filmova, ali nisu svi vrijedni da ih s nestrpljenjem iščekujemo. Ove su se godine neki izdvojili jer se o njima ne prestaje pričati i sada ih jedva čekamo pogledati! Evo koji nam to sve dolaze kroz 2023. godinu.

Već su sada najavljeni neki veliki filmski hitovi koji nam stižu u kina ili na streaming servise kroz 2023. godinu. O njima se pričalo tijekom cijele prošle godine, neki su samo najavljeni i uhvatili su pažnju ljudi. Prošla nam je godina donesla neke prilično dobre filmove, a koji su nas najviše oduševili i koje ti preporučamo da pogledaš, možeš vidjeti OVDJE. A što nam se sve sprema ove godine? Iako još svi filmovi nisu niti najavljeni i damo se kladiti da će biti nekih lijepih iznenađenja, za ovih se 15 sigurno zna da dolaze – i jedva čekamo da ih već jednom pogledamo. Za ove si stavljamo podsjetnike i imamo ih na oku.

M3gan Horor film o kojem svi pričaju: Jesmo li napokon dobili dobar horor? Izgleda da da

1.Shotgun Wedding (27. siječanj)
Prvi na redu i onaj koji stiže najprije je još jedna romantična komedija s Jennifer Lopez. I u ovom ju filmu, kao i u njenom posljednjem „Marry Me“, u središtu vjenčanje. Romantični filmovi s J.Lo su uvijek slatki.

2.Magic Mike's Last Dance (10.veljača)
Nakon poprilično godina, stiže i nastavak Magic Mikea. Taman pred Valentinovo za sve cure koje su solo da mogu ići u kino s frendicom. Naravno, ne bi Magic Mike bio dobar da u njemu nije Channing Tatum – i bez brige, vraća se i on za nastavak.

3.Your Place or Mine (10.veljača)
Jedna romantična komedija koju ćemo gledati na Netflixu. U glavnim su ulogama Reese Witherspoon i Ashton Kutcher. Glume prijatelje koji žive daleko jedno od drugoga pa se ne stignu viđati tako često i onda im padne na pamet ideja da na tjedan dana zamijene kuće. Nešto slično kao „The Holiday“.

4.Ant-Man and the Wasp: Quantumania (17.veljača)
Samo jedan od filmova sa superherojima koji nam dolazi ove godine, a koji se čini kao da neće razočarati.

5.Scream VI (10.ožujak)
Ove godine nam dolazi i novi nastavak horor serijala Scream. Šesti po redu! Prije nego odmahneš rukom, dobro je znati da je u jednoj od glavnih uloga Jenna Ortega. To bi moglo privući gledatelje.

6.Guardians of the Galaxy Vol. 3 (5.svibanj)
Čak i oni koji ne vole Marvelove superheroje, voljet će ovaj film. Prošla su dva nastavka bila skroz zabavna i simpatična, a nema sumnje da će i ovaj biti dobar. Definitivno malo drugačije od standardnih superheroj filmova.

7.Fast X (19.svibanj)
Jesu li ti nedostajali „Brzi i žestoki“? Ako jesu, ovo je dobra vijest za tebe jer ove godine dolaze novi. I naravno, Vin Diesel je u glavnoj ulozi.

8.The Little Mermaid (26.svibanj)
Toliko najavljivana „Mala sirena“ napokon ovog proljeća stiže u kina. Trailer je izazvao svađe i rasprave jer se nekima ne sviđa što je mala sirena drugačije boje kože nego što smo ju navikli vidjeti do sada. Neki filmu predviđaju propast, a drugi su sigurni da će biti uspješan.

9.Mission: Impossible - Dead Reckoning, Part One (14.srpanj)
Ova će godina biti puna novih filmskih nastavaka, a jedan od njih je i nova „Nemoguća misija“ s Tomom Cruisom. Sedma po redu! Ako voliš špijunske filmove, sigurno će ti i ovaj biti na listi za gledanje 2023. godine.

11.Barbie (21.srpanj)
Toliko ga dugo čekamo i napokon je tu ovog ljeta! Barbie film s Margot Robbie i Ryanom Goslingom u glavnim ulogama kao Barbie i Ken. Već vidimo da će ovo biti itekako zabavan film i baš za žensku večer.

11.The Nun 2 (8.rujan)
Na jesen stiže nastavak horora „The Nun“! Prvi smo nastavak gledali još 2018. godine, a svi se sjećamo demona Valaka. Što će se točno događati u nastavku…pogledaj u traileru. Morat ćemo još malo pričekati za ovaj film.

12.Dune: Part Two (3.studeni)
I „Dune“ dobiva svoj nastavak, a fanovi Timotheea Chalameta će biti sretni kada čuju da je ovo samo jedan od filmova u kojima će ga moći gledati ove godine. Sprema se još jedna filmska poslastica s njim u glavnoj ulozi.

13.The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes (17.studeni)
Da, istina je, ove nam godine dolaze i nove „Igre gladi“. Ovog se puta ipak ne radi o nastavku, već pred-nastavku. Radnja će biti smještena puno prije ranije izašlih filmova. U fokusu će biti mladi Coriolanus Snow.

14.Wonka (15.prosinac)
Ovo je taj drugi film s Timotheeom koji nas čeka ove godine. Film će pratiti život Williyja Wonke prije nego je napravio svoju poznatu tvornicu čokolade. Tu ćemo vidjeti i kako je upoznao Oompa-Loompe.

15.Aquaman and the Lost Kingdom (25.prosinac)
Na sam Božić ove godine u kina stiže novi Aquaman! Još jedan film sa superherojima koji stavljamo na listu.

film filmovi 2023. Novi filmovi izlaze 2023. što sve izlazi nastavci scream the nun brzi i žestoki nemoguća misija barbie wonka Jennifer Lopez Igre gladi mala sirena

Još vijesti