Ryan Gosling u filmu Barbie

Izašle su prve fotografije na kojima vidimo glumačku postavu u svojim likovima novog filma! U pitanju je film 'Barbie', a njegovu premijeru ćemo morati pričekati sve do iduće godine. Glumačka lica su nam poznata, samo što Kena baš i nismo prepoznali na prvu.

U novom filmu 'Barbie' koju utjelovljuje Margot Robbie, glumi i Ryan Gosling koji je utjelovio, svima nam poznatog Kena. Sada su izašle i prve fotografije iz filma čija premijera će se održati tek iduće godine u srpnju. Mnogima je najviše za oko zapeo Ryan Gosling kojeg nisu ni prepoznali na slici koja je objavljena. Kosu ima obojanu u svijetlo plavu do bijelu, a modna kombinacija je totalno neuobičajena za njega, ali i za njegove glumačke uloge koje je do sada imao.

 

 

Svejedno obožavatelji misle kako je on izvrstan odabir za Kena zbog svojeg izgleda, ali se drugi ipak slažu u tome da su ga malo unakazili s obzirom na njegov izgled na kojeg smo inače naviknuti. Osim njegovog izgleda, mnogi misle i da nije on trebao dobiti tu ulogu, već Chris Evans jer im Ryan nije lik koji bi dobro utjelovio Kena.

 

 

Što se tiče Barbie, tu se svi slažu u jednom, a to je da je Margot Robbie bila pun pogodak! Od izgleda do njezinog karaktera koji će sigurno odlično odglumiti Barbie u novom filmu!

Horor film 'Men' Horor koji nije za svakoga: Čak i oni najhrabriji priznali da su se prepali nekih scena

After Tajne sa snimanja filmova i serija: Glumci otkrivaju kako izgleda snimanje intimnih scena

film barbie ken Ryan Gosling Izgled Margot Robbie najava filma

Još vijesti