After

I dok nama na malim ekranima ovakve scene izgledaju sexy i zavodljivo, njihovo snimanje u stvarnosti ne izgleda tako. Ako misliš da glumci uživaju dok snimaju ovakve scene, grdno se varaš.

Ako smo do sada nešto naučili, onda je to da ništa ne izgleda onako kako nam se čini. Scene seksa i sve druge intimne scene izgledaju itekako vruće dok ih gleda publika pred malim ekranima ili u kinu, ali u stvarnosti, njihovo snimanje izgleda više komično nego sexy. Različiti su glumci u intervjuima pričali o tome kakvo je bilo njihovo iskustvo kod snimanja ovakvih scena, piše Buzzfeed. Ovo su neka od najzanimljivijih takvih iskustva koja će ti dobro dočarati kako zapravo izgleda snimanje vrućih scena.

1.Imaju pomagala tijekom takvih scena
Phoebe Dynevor koju znamo iz 'Bridgertona' kao Daphne, imala je itekako puno ovakvih scena u prvoj sezoni serije. Na setu su kod snimanja takvih scena imali posebne trenere za intimnost, koji su im pomagali da scene izgledaju realnije, ali i da glumcima ne bude neugodno. Ispričala je da su tijekom snimanja takvih scena, glumci između sebe imali lopte za yogu kako im se ne bi dodirivala gola tijela. Uz to, vježbali su takve scene jako puno.

2.Pravilo je da između glumaca moraju biti tri barijere kada se snimaju ovakve scene
To je neko novije pravilo, koje osigurava da se glumci osjećaju što sigurnije. Glumac Jonathan Bailey, koji također glumi u 'Bridgertonu', ispričao je da kod snimanja ovakvih scena, između glumaca moraju biti minimalno tri stvari koje ih razdvajaju i štite. Mali jastučići su jedan od primjera koji su koristili na setu.

too hot to handle Tajne iza snimanja ljubavnih reality emisija: Gledatelji nemaju pojma o ovim stvarima

3.Gaćice zalijepe na tijelo
Još jedna glumica kojoj su ovakve scene dobro poznate je Dakota Johnson. Ona je pak ispričala da je u takvim scenama imala tange koje je zalijepila za kožu, kako se tijekom snimanja ništa ne bi slučajno pomaknulo. Iako postoji posebno ljepilo za takve stvari, ono nije baš čvrsto pa je Dakota ispričala da su joj sa super ljepilom lijepili donje rublje za tijelo tijekom snimanja. I uvijek je nosila po dvoje gaćica, jedne na drugima, za svaki slučaj.

4.Može biti jako awkward kada snimaš takve scene s nekim tko ti je prijatelj
Natalie Portman je ispričala da je njoj bilo posebno neugodno kada je morala snimati scene seksa s glumcima s kojima se poznaje i s kojima si je dobra. Na prvu joj se činilo da će to biti jako neugodno, ali je ispalo da je zapravo to pomoglo opustiti atmosferu. Barem u njenoj situaciji jer je snimala s dobrom frendicom, Milom Kunis.

after filmovi Zanimljivosti iza scene sa snimanja 'After' filmova – glumci su otkrili 10 pikanterija

5.Dok se snima scena seksa, u prostoriji je 50-ak ljudi
Takve su scene jako neugodne jer u prostoriji, kada se snima, ima hrpetina ljudi, a glumci su goli. Olivia Wilde je ispričala da zna kako ljudi misle da je to glamurozno i sexy, ali da nije ni malo. U realnosti, dok se snima jedna takva scena, u prostoriji je uz glumce još 50-ak ljudi. I svi istovremeno viču 'pomakni malo ruku', 'okreni rame', 'super, može još'.

6.Na muškom je glumcu najveći teret
Chris Pratt je istaknuo da je muški glumac taj koji treba posebno paziti i pobrinuti se da se osoba s kojom snima osjeća ugodno. Tako to barem on vidi. Treba priupitati osobu s kojom glumi osjeća li se okej. On ima osjećaj da je na muškima odgovornost za to da takve scene prođu što bezbolnije za sve. Kako divno od njega!

Filmovi serije iza scene scene seksa snimanje kako izgleda

Još vijesti