film

Warner Bros Pictures objavio je novi trailer za vjerojatno najočekivaniji film godine: „Barbie“, sa Margot Robbie i Ryanom Goslingom u glavnoj ulozi.

Dok je teaser objavljen u travnju pokazao glumačku postavu punu zvijezda s A-liste, u novoj objavi koja se našla jučer na YouTube kanalu i Instagram profilu filma, otkrivamo nešto više što se same radnje i zapleta filma tiče.

U teaseru vidimo Barbie kako prekida plesnu točku sa pitanjem o smrti. Vidimo kako se njezin ružičasti i savršeni svijet okreću naglavačke, kada više ne može skočiti s drugog kata svoje kuće iz snova bez posljedica, a njezina stopala se lagano krenu izravnavati.

 

 

Uznemirena bizarnim događajima u Barbie Zemlji, Barbie potaknuta drugom Barbie putuje u stvarni svijet, gdje se suočava sa surovom stvarnošću.

Na tom putovanju pridružuje joj se Ken. Dvojac doživljava svakakve avanture, od prijateljstva s ljudima, progona, bježanja pa do uhićenja zato što je Barbie izgubila živce i odvalila pljusku totalnom strancu koji je pokušao očijukati s njom.

U filmu se pojavljuju imena poput Dua Lipe, Issa Rae, Emma Mackey, Americe Ferrere, Helen Mirren, Ane Cruz Kayne i drugih.

Film stiže u kina 21. srpnja.

film o Barbie barbie film Margot Robbie Ryan Gosling novi trailer za film barbie radnja filma barbie film barbie stiže u kina

Još vijesti