Horor film 'Men'

Oni koji nisu ljubitelji horora bi definitivno trebali preskočiti ovaj film. Prema dojmovima i recenzijama koje pišu oni koji su ga gledali, ovaj film definitivno nije za svakoga.

Da je ovaj novi horor definitivno ostavio dojam na mnoge, to dokazuju i recenzije filma koje gledatelji pišu na društvenim mrežama. U pitanju je film 'Men' koji prati udovicu na njezinom odmoru gdje se odlučila maknuti od svega zbog samoubojstva njezinog muža. No, na tom odmoru će joj se dogoditi nepredvidive situacije, poput bježanja od nekog čovjeka koji ju uzastopno prati i lovi na njezinom odmoru. Na prvi dojam, horor se čini strašan, pogotovo kada je u pitanju bježanje i skrivanje od nekog.

No, gledatelji su naglasili kako je zapravo radnja još puno strašnija nego što zvuči, a to dokazuju i komentari na Twitteru. Osim toga da je u pitanju iznimno strašan film, gledatelji hvale izvedbu cijele radnje koja je očito i više nego odlična! Međutim, ipak komentari dokazuju da ovaj film nije baš za svakoga te da i oni najhrabriji nisu očekivali takav rasplet radnje kojeg posebno naglašavaju na kraju filma.

 

 

 

 

I dalje postoje oni koji su se prepali, ali i dalje iznimno hvale ovaj film. Sigurni smo da ga nisu svi uspjeli pogledati do kraja pa niti ne mogu u potpunosti podijeliti svoje dojmove, ali ovi koji su ih podijelili su zaista hrabri.

After Tajne sa snimanja filmova i serija: Glumci otkrivaju kako izgleda snimanje intimnih scena

Kristen Stewart Novi film Kristen Stewart nije sjeo ljudima: Već su na premijeri mnogi tijekom filma otišli van

horor Filmovi men strašan film dojmovi recenzije

Još vijesti