Film Senior Year

Novi tinejdžerski film nije baš oduševio svoje gledatelje na Netflixu. Osim toga, neki su pronašli i nekoliko grešaka u njemu koje su očito promaknule onima koji su na njemu radili, a sve to su komentirali na Twitteru.

'Senior Year' novi je film na Netflixu u kojem glumi poznata glumica Rebel Wilson, poznatija po svojim specifičnim ulogama u seriji filmova 'Pitch Perfect'. U filmu glumi Ruby, a radnja filma prati njezin život gdje zbog olesne ozljede završava u komi iz koje se budi nakon punih 20 godina. Nakon toga, ona pokušava ponovo vratiti svoju ulogu zvijezde plesačice iz srednje škole, ali gledatelji ipak nisu oduševljeni ovom radnjom, kako piše Index. 

Mnogi smatraju da je predvidljiva i već viđena kao u svakom drugom tinejdžerskom filmu, pa je zbog toga dobila i niz kritika. No, kritike su se nizale i na račun nekih grešaka koje su gledatelji uočili u filmu. Naime, u jednom dijelu se radnja vraća nazad u 2002. godinu, kada je Ruby ponovo u srednjoj školi, gdje su u filmu stavili određene pjesme koje tada još uopće nisu ni izašle. Naime, u pitanju je pjesma 'A Moment Like This' koja je izašla tek u rujnu 2002., a oni su je u filmu koristili da se sluša u svibnju 2002. godine.

 

 

Osim te pjesme, koristi se i 'Sk8ter Boi' od Avril Lavigne koja je također objavljena u rujnu iste godine, a ne u svibnju kada su ju oni prikazali u filmu da se slušala. Zbog svih tih silnih kritika, film ima izrazito loše recenzije, ali i ocjene što dokazuje da se baš i nije proslavio.

Serija Pretty Smart Nema više ovih serija: Netflix je najavio da njih 8 neće dobiti nove sezone

Heartstopper - 3 Serija koja ima SAMO pozitivne recenzije – nitko nema za reći ništa loše o njoj

Netflix rebel wilson Senior Year film negativni komentari kritike pogreške

Još vijesti