Love Hard

'Love Hard' je novi, ujedno i prvi božićni film koji je izašao na Netflixu. Mnogi su imali velika očekivanja od ovog filma koji je sniman u božićnom razdoblju, a glavnu ulogu ima glumica Nina Dobrev. Međutim, većina gledatelja film kritizira na društvenim mrežama jer on ipak nije ispunio njihova očekivanja.

'Love Hard' je nova romantična komedija koja je izazvala veliku zainteresiranost gledatelja pa je tako trenutno i prvi najgledaniji film na Netflixu u Hrvatskoj. Gledatelji svoje dojmove o ovom novom filmu komentiraju i na društvenim mrežama, a sudeći prema njihovim komentarima, film ih nije oduševio onoliko koliko su to očekivali. Naime, Nina Dobrev koja glumi glavnu ulogu Natalie Bauer je novinarka u potrazi za ljubavlju preko aplikacije za dejtanje.Na toj aplikaciji upoznaje Joshu, zgodnog muškarca s kojim je naprosto kliknula tijekom dopisivanja! Međutim, ona je zapravo bila žrtva catfishinga s obzirom na to da uživo to nije bio taj muškarac s aplikacije za dejtanje. Gledatelji misle kako se ovdje radi o običnom, ljubavnom filmu čija je radnja viđena već puno puta, a svoje komentare su podijelili na Twitteru.

Na Imdb-u, ocjena filma je 6,5 od mogućih deset, ali su neke recenzije gledatelja vrlo slične onima na Twitteru: 'Wow, željela bi misliti kako je ova radnja realna, zaista bi to željela misliti', 'Nema ništa specijalno u ovom filmu, postoje neki trenuci, ali nisu dovoljni da bi film bio dobar', 'Nina izgleda kao da nema trepavice. Film nije realističan, ali se ipak radi o božićnom filmu, jelda?' – bili su samo neki od komentara na Imdb-u. S obzirom da su prošla tek dva dana od njegovog izlaska još uvijek postoji dovoljno prostora da se poprave dojmovi gledatelja.

Pogledajte još:

Likovi iz filmova i serija koje ljudi MRZE: Top 10 koji nas sve najviše živciraju

'To All The Boys I've Loved' filmovi su gotovi, ali znamo 6 stvari o novoj verziji koja dolazi

Osam situacija iz 'Sumraka' koje uopće nemaju smisla – a koje su samo pravi fanovi skužili

recenzije love hard Nina Dobrev Netflix film

Još vijesti