tall girl

Jedna riječ koja je po gledateljima dovoljna za opisati film 'Tall Girl 2' koji je tek izašao je – dosadno. Iako je prvi film bio toliko popularan da je Netflix odlučio snimiti nastavak, izgleda da je bilo bolje da to nisu radili.

Prvi dio, originalni 'Tall Girl' izašao je na Netflixu 2019. godine, a iako nam se činilo kao da nije ostavio toliki trag, izgleda da je, jer snimio se i nastavak. Koji je izašao sada. Nema dugo da je vani, a recenzije su u samo tih par dana toliko brutalne da je jasno koliki je ovo fejl. Niti 'Tall Girl' po recenzijama nije bio veliki uspjeh, a tek 'Tall Girl 2'… potpuni fejl na koji svi preporučuju da ne trošiš vrijeme. Čak iako voliš teen filmove, i dalje, na ovo se po gledateljima ne isplati potrošiti sat i pol života. I u ovom je nastavku u središtu pozornosti Jodi, djevojka koja se izdvaja svojom visinom. Sada je postala popularna u svojoj školi i to joj donosi nove probleme.

Recenzije nikako nisu blage. Film je toliko dosadan da su neki odustali već nakon 20ak minuta, a drugi koji su izdržali do kraja u nadi da će se film kroz vrijeme popraviti, ostali su razočarani i slažu se da bi bilo bolje da su doslovno bilo što drugo gledali. Kažu da je radnja nepostojeća i da se praktički ništa ne događa cijeli film. Napali su i glavnog lika, Jodi, da non stop plače bez razloga jer joj život uopće nije toliko loš. Čak i oni kojima se svidio prvi 'Tall Girl', kažu da je ovaj fejl. U svakom slučaju, izgleda da se nikako ne isplati gledati. Film je tu kratko, a već je sada na veliko pokupio negativne recenzije.

Pogledajte još:

Koji je film osvojio Oscara za najbolji film one godine kada si se ti rodila?

Filmovi koji izlaze ove godine, a koje ne smiješ propustiti: 10 njih koje ćeš sigurno htjeti gledati

Robert Pattinson otkrio tajnu poveznicu između likova koje je glumio u 'Sumraku' i 'Harryju Potteru'

recenzije tall girl 2 Netflix film fejl

Još vijesti