Hello, Goodbye and Everything in Between

Ono kad film traje sat i pol, a čini se kao da traje tri sata. To nikako nije dobro kada se dogodi, ali s ovim se puno gledatelja slaže da im se upravo to dogodilo. 'Dosadan' je najčešća riječ kojom su ga opisali.

Netflix je posljednjih dana obnovio svoju kolekciju filmova i izašli su neki novi. Idealno vrijeme za to jer je ljeto i nemamo ništa pametnije za raditi nego gledati filmove. Ili? Jedan od filmova koji nam je zapeo za oko je nova teen romantična komedija koja je nastala od producenata filma 'To All The Boys I've Loved Before'. S obzirom koliko su ti filmovi bili super, mnogima je to bio dovoljan razlog da daju priliku i ovom novom filmu.

Filmovi Filmovi koji realno prikazuju veze i odnose: Ovih 8 ljubavnih nisu puni klišeja i bajki

'Hello, Goodbye and Everything in Between' je tek izašao, a već je uspio razočarati hrpetinu gledatelja. Radi se o slatkom filmu koji prati dvoje srednjoškolaca koji su se zaljubili jedno u drugo, ali su se dogovorili da će im veza trajati samo do kraja srednje škole. Kada upišu faks, to je to, svatko ide na svoju stranu.

Film je već pogledalo dosta ljudi i glavna reakciju koju imaju je da je dosadan toliko da su skoro zaspali. Nema smisla, dosadan, radnja koja je predvidljiva…samo su neki od komentara kojima su ga opisali. Ideja za film je dobra, ali način na koji su ga realizirali je loš. Jedan je od gledatelja napisao u recenziji da je inače normalno kada gledaš ovakav film da navijaš za sretan kraj i da se nadaš do zadnjeg trena da će likovi ipak ostati zajedno – ali kako kaže, ovdje ga nije bilo ni malo briga hoće li ostati zajedno ili ne, kemije nije bilo, a nisu niti likovi takvi da ćeš se u njih zaljubiti.

Sve u svemu, ova romantična komedija nije baš uspjela, što je velika šteta, jer bila je to prilika za super film. Pa ipak, ako ti je dosadno i treba ti neki koji ćeš si pustiti dok skrolaš na mobitelu ili dok pokušavaš zaspati, ovaj će biti taman. Tko zna, možda tebi baš i bude sladak!

Divergent i Princezini dnevnici Film vs. knjiga: 9 filmova i serija koji su nastali po knjigama, ali su BOLJI od knjiga

film Netflix teen romantična komedija hello Goodbye and Everything in Between recenzije

Još vijesti