One day

Na Netflix je došla nova mini serija koja se odgleda u jednom vikendu. Toliko je dobra! Ljudi kada krenu, ne mogu stati. I onda kada dođe kraj, isplaču rijeku suza. Pripremi maramice jer sigurno će i tebe rasplakati.

Ako voliš gledati romantične komedije i općenito slatke i romantične filmove, onda je ovo serija za tebe. Tek je stigla na Netflix, a već se o njoj ne prestaje pričati. Uglavnom u pozitivnom smislu! Radi se o seriji „One Day“. Romantična priča o Emmi i Dexteru već nas je osvojila kada je prije više od 10 godina izašla kao film, a sada smo ju dobili u novom izdanju.

Notebook i Petar Pan Likovi iz filmova i serija koje svi volimo – a ni ne shvaćamo da oni zapravo nisu baš dobre osobe

Emma i Dexter se upoznaju po prvi put na dan kada završavaju faks, a već sutradan se njihovi putevi razilaze. Dogovore se da će se nastaviti viđati na taj isti dan svake godine. I tako i bude. Serija prati taj isti dan kada se nađu godinu za godinom. Serija je nastala po knjizi koju je napisao David Nicholls, a svi koji su ju čitali, znaju kako završava. Oni koji ne znaju, ne mogu doći k sebi nakon zadnje epizode.

Garantirano ćeš plakati na kraju, čak i ako znaš kako završava, a pogotovo ako ne znaš. Nećemo ti previše spojlati, samo ćemo ti reći da je ova serija vrijedna toga da ju staviš na listu i pogledaš kada ćeš imati vremena. Nećeš požaliti!

 

 

 

 

Reakcije na nju ne prestaju. Prvo pripremi kokice i par paketića maramica i spremna si za gledanje!

Likovi iz serija Veze koje nisu bile samo gluma: Parovi iz serija koji su zapravo bili zajedno i u stvarnom životu

serija Netflix One_Day preporuka što gledati romantična serija rasplakati reakcije

Još vijesti