Film 'Purple Hearts'

Tek nedavno je na Netflixu izašao novi ljubavni film 'Purple Hearts'. U pitanju je romantična drama koja je osvojila mnoge gledatelje pa zbog toga ni nema tako lošu ocjenu.

'Purple Hearts' je romantična drama koja je nedavno izašla na Netflixu, a već je nekoliko dana na prvom mjestu najgledanijih filmova u Hrvatskoj. Glavni likovi ove drame su Cassie i Luke koji se vjenčaju sporazumno zbog pogodnosti koje će dobiti s obzirom na to da je Luke marinac. No, tijekom filma se radnja u potpunosti promijeni jer Cassie i Luke počinju osjećati nešto više jedno prema drugome, bez obzira na to što su se vjenčali zbog pogodnosti koje im brak donosi.

Ne samo što je ovaj film najgledaniji u Hrvatskoj, a tu titulu nosi i već nekoliko dana, nego niti nema lošu ocjenu na Imdbu. Romantični filmovi koji su prepuni klišeja inače ne prolaze dobro što se tiče tih ocjena, ali ovaj film za sada drži rating od 7.1, što je relativno okej.

 

 

Taj broj će se sigurno još i mijenjati jer je film tek izašao, a vjerujemo kako će ići u pozitivnom smjeru s obzirom na komentare gledatelja kojima se ova romantična drama itekako sviđa. Isto potvrđuju i komentari ispod trailera na YouTubeu gdje mnogi komentiraju kako je film nadmašio njihova očekivanja, ali pohvaljuju i glavnu glumicu za koju smatraju da je podcijenjena.

Teen Wolf 'Teen Wolf' se vraća, ali u obliku filma – niti glumačka postava neće biti ista

Millie Bobby Brown Najplaćenija mlada glumica na svijetu – oborila sve rekorde i ušla u povijest

Netflix film purple hearts dobra ocjena imdb pozitivni komentari romantičan film

Još vijesti