Igre gladi

Zadnji nastavak filmskog serijala „Igre gladi“ izašao je još 2015. godine, prije skoro 10 godina! Toliko smo trebali čekati za sljedeći nastavak i čekanju je napokon došao skoro kraj. Ove godine stiže novi nastavak.

Za sve koji vole „Igre gladi“ sada slijedi jedna predobra vijest. Filmski se serijal vraća. Malo u drugačijem izdanju, ali nikome ne smeta. Novi nastavak serijala se zove „The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes“ i dolazi u kina 17. studenog ove godine! Iako je nastavak, zapravo će sadržaj biti fokusiran na događaje koji prethode ostatku serijala koji je već vani.

Sumrak KVIZ: Koliko se dobro sjećaš Edwarda i Belle? Kviz znanja o „Sumraku“!

Vraćamo se puno godina u prošlost, u vrijeme kada je predsjednik Snow bio mladi dečko. Nažalost, to znači da nema Katniss i ostale ekipe jer oni tada još nisu bili niti rođeni. Fokus je na Snowu i njegovom pretvaranju u zlog čovjeka kakav je postao. Nije uvijek bio takav!

Trailer je oduševio ljude. Izgleda odlično i definitivno je ovo jedan od filmova koji izlaze 2023., a koje obavezno stavljamo na listu da ih moramo pogledati. S obzirom da se i ovaj film snima po knjigama, neki su već uočili neke detalja koji se ne poklapaju. No, tako je uvijek kada se filmovi rade po knjigama. Ne može se radnja pratiti 100% i uvijek će nekome nešto nedostajati. Ipak, bez obzira na te nedostatke, trailer je u samo nekoliko dana postigao masivnu gledanost. Izgleda da fanova „Igra gladi“ i dalje ima!

Romantični filmovi Romantični filmovi koji nemaju happy ending: 9 naslova čiji bi te kraj mogao rasplakati

film Igre gladi Novi nastavak trailer Hunger Games kada dolazi u kina novo

Još vijesti