Slika nije pronađena

Ne, to neće biti još jedna romantična komedija! U kolovozu, Camila će otputovati do meksičke granice u novom trileru 'Coyote Lake', a mi vam donosimo najnoviji trailer za film.

'Coyote Lake' nalazi se usred rijeke Rio Grande i to je opasna ruta za švercanje droge koja je postala sinonim za kartelsko nasilje i misteriozne nestanke, navodi se u sinopsisu filma. Usred ratova zbog dominacije nad terenom, 'Coyote Lake' slijedi Teresu (Adriana Barraza) i 17-godišnju Ester (Camila), koje drže pansion uz jezero. One rutinski drogiraju, pljačkaju i utapaju dilere droge i trgovce ljudima koji odluče prespavati u njihovom pansionu.


via GIPHY


Također, žele dostići i svoj drugi cilj - ukrasti novac od svojih žrtava u nadi da će započeti novi život daleko od jezera. Međutim, kad ih dvojica inteligentnih kartelskih gangstera uzmu kao taoce, njihova mračna rutina je prekinuta. Ester počinje razvijati osjećaje prema jednom od svojih zatočitelja. Terezine laži su na kraju izložene, a njihovi životi su okrenuti naglavačke u eksplozivnom i nasilnom zaključku.


Nedavno je Camila govorila o novom filmu u svom intervjuu za Teen Vogue u svibnju 2019. godine. 'To je toliko drugačija uloga', kaže Camila. 'Ne moram se toliko naprezati da glumim Ester. Ona je u velikoj mjeri naglašena verzija mene, do neke mjere', dodala je. 'Coyote Lake' bit će u kinima od 2. kolovoza.


Foto: IMDb/ Giphy/ YouTube

M.S.K./ Izvor

Pogledajte još:

Pennywise se vraća! 'It: Chapter 2' trailer je konačno ovdje da vam opet uzrokuje noćne more

Pripremite se na more suza! Ovih 11 filmova će vas garantirano rasplakati apsolutno svaki put

Ponekad je teško shvatiti tko pjeva koji stih! Singl 'I Don't Care' je službeno objavljen

trailer coyote lake novo showbiz triler film Camila Mendes

Još vijesti