Slika nije pronađena

Dugo očekivani nastavak Spider- Mana, u kojem glumi Tom Holland, prvi je film filmske kuće Marvel Studios koji će uslijediti nakon razornih događaja u filmu 'Avengers: Endgame'.

Marvel je dao novi pogled na najnoviji nastavak ' Spider-Man: Far From Home', uz posebno upozorenje od zvijezde filma. 'Ako još niste pogledali film Avengers: Endgame, prestanite gledati ovaj trailer jer će se pojaviti neki ozbiljni spojleri', kaže Tom Holland na početku trailera.


via GIPHY


Ispostavilo se da se on ne šali jer trailer za filma počinje s Peterom Parkerom i Haroldom 'Happy' Hoganom koji su u žalosti zbog gubitka Tonyja Starka, poznatog kao Iron Mana, u posljednjim trenucima Avengersa. 'Mislim da Tony ne bi učinio ono što je učinio da nije znao da ćeš biti ovdje nakon što ga više nema', Happy kaže Peteru Parkeru. Također vidimo da Peter ghosta Nicka Furyja, kojeg glumi Samuel L. Jackson, kako bi otišao na ljetovanje u Europu sa svojim kolegama iz razreda. Naravno, bivši S.H.I.E.L.D. redatelj ga prati i povlači u opasnu misiju s Quentinom Beckom, zvanim Mysterio koji je iz alternativnog svemira. Jake Gyllenhaal je utjelovio Mysterija.


U nastavku pogledajte trailer...


Foto: YouTube Screenshot/ YouTube/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Trailer zbog kojeg ćeš se naježiti – najavljen je novi horor nastao po strašnim narodnim pričama

Koji si superheroj?

Pripremite se na more suza! Ovih 11 filmova će vas garantirano rasplakati apsolutno svaki put

trailer novo superjunak spider-man Avengers film spoiler

Još vijesti