Romantični filmovi

Većina romantičnih filmova ima sretan kraj i zato nam se ovi filmovi toliko sviđaju – jer su drugačiji. Tu nema happy endinga za glavne likove i zbog toga se čine realniji nego oni s „i živjeli su sretno do kraja života“.

Nije da te želimo rasplakati, ali ako ti je dosta tipičnih romantičnih filmova, onda je ova lista za tebe. Želimo da glavni likovi na kraju filma završe zajedno i budu sretni, ali u ovima se to ne dogodi. Nekima su zbog toga realniji jer se puno puta i u stvarnom životu dogodi da ljubav ne uspije i da par, koliko se god činio idealan, ne ostane zajedno. Drugima su ovi filmovi samo jednostavno tužni. Mogu ti pomoći i ako trenutno prolaziš kroz prekid jer će ti pokazati i da ove veze nisu uspjele i dati ti malo utjehe. Baš kako i u stvarnom životu neke ljubavi nemaju sretan kraj, tako nemaju ni u ovih 9 sljedećih filmova. Ipak, bez obzira na to, filmovi su i dalje super romantični!

1.Someone Great

Iako ovaj film nije tužan tužan na način da ćeš plakati dok ćeš ga gledati, može ti biti tužan ako trenutno prolaziš kroz prekid. Jenny je upravo prošla kroz prekid i prijateljice joj pomažu da ga prebrodi. Iako se na tren čini da će se ona i bivši ipak vratiti jedno drugom, to se ne dogodi. Ukoliko si u prekidu i imaš iste nade, ovo će te rasplakati.

Filmovi Najslađi načini za upoznati dečka: Top 10 mjesta za upoznavanje po romantičnim komedijama

2.A Walk To Remember

Filmovi u kojima se bolest umiješa i poremeti planove mladom paru je nešto što ne možemo nikada ravnodušno pogledati do kraja. „A Walk To Remember“ je jedan od takvih filmova. Kraj će te rasplakati, 100%.

3.Five Feet Apart

Par koji se upozna u bolnici i zaljube se jedno u drugo, ali boluju od bolesti zbog koje se ne smiju jedno drugome približiti niti jedno drugo dotaknuti. Film je simpatičan, ali kraj pomaže zacementirati ovu priču kao tužnu.

4.Me Before You

Ljubavna priča koja počne slučajno i neočekivano, a završi se tragično je tema ove liste, a „Me Before You“ je savršen film za pogledati ako ti je dosta tipičnih romantičnih filmova. On pokazuje malo drugačiju ljubavnu priču, koja nažalost neće imati sretan kraj.

Slika nije pronađena Kako prepoznati hoće li film biti loš? Znakovi koji ti već na početku filma to mogu otkriti

5.Brokeback Mountain

Ennis i Jack su dva čuvara ovaca koji se zaljube jedno u drugoga i razviju itekako intimnu vezu. Njihova veza postane komplicirana kada se oboje ožene za djevojke i postane im sve teže održavati njihovu vezu iako između njih postoji velika ljubav i strast.

6.The Fault in Our Stars

Kada su u priču upleteni dvoje tinejdžera koji imaju rak, znaš da ta priča ne može završiti dobro i sretno. Ukoliko već nisi pogledala ovaj teen film nastao po knjizi Johna Greena, definitivno trebaš.

7.Titanic

Svi znamo za „Titanic“, ali uvijek ga možemo pogledati još jednom. I još jednom. Ljubavna priča Jacka i Rosa je završila tragično – nije spojler jer vjerojatno svi to znaju. Da se barem Rose samo malo pomaknula!

8.Seven Pounds

Iako nije tipičan romantični film, dobar dio filma ima elemente romantičnog filma. Glavni lik Tim sudjeluje u nesreći koja ubije sedmero ljudi, uključujući i njegovu ljubav – Sarah. Krivnja ga izjeda i tako odluči spasiti sedmero dobrih ljudi koji najviše trebaju njegovu pomoć. U međuvremenu se zaljubi u djevojku Emily, a kako priča završava? Nećemo ti spojlati, ali mogla bi ti kapnuti koja suza kada dođeš do kraja.

9.Call Me By Your Name

I za kraj, jedna ljetna ljubavna priča. Tužna, naravno. Timotheé Chalamet je ovdje u glavnoj ulozi, 17-godišnjaka koji se zaljubi u puno starijeg čovjeka. Nećemo ti puno otkrivati, ali mogla bi do kraja plakati skupa s jednim od glavnih likova.

film romantični filmovi drugačiji romantični filmovi nisu tipični filmska lista tužni filmovi nemaju sretan kraj što gledati lista filmova filmovi za plakati

Još vijesti