Slika nije pronađena

Drago nam je da su napokon otkrili kada dolazi film, sada je samo pitanje, kako to dočekati? Zbog korone je sve malo odgođeno, ali film je svejedno i dalje u planu, evo što se sve za sada zna o njemu.

Mislili smo da je to to kada je u pitanju saga 'Igre gladi', ali već se neko vrijeme priča o tome da dolazi novi filmski nastavak. Zapravo to ne bi bio nastavak koji bi se nadovezao na postojeću radnju, već pred-nastavak, koji će nas odvesti u prošlost, kada Katniss i ekipa još nisu niti bili rođeni. U fokusu bi filma trebao biti predsjednik Coriolanus Snow s 18 godina, u eri prije nego što je postao glavni zlikovac. Kakav je bio u mladosti? Zgodan i šarmantan. Navodno.

Iako njegovoj obitelji nije bilo lako, uhvatio je svoju priliku za uspjeh i dobro ju iskoristio. Ono što se za sada zna je da film još nije počeo sa snimanjem, ali da se kreće početkom sljedeće godine, ako sve bude po planu. Po tome, zna se i kad treba izaći. Pripremi se na ovu informaciju – krajem 2023. godine ili početkom 2024.!

Nastavak se zove 'The Balled of Songbirds and Snakes', a redatelj će biti Francis Lawrence, isti čovjek koji je bio redatelj i svih ostalih nastavaka serijala 'Igre gladi'.

Pogledajte još:

Bilo je najavljeno da dolazi novi nastavak serijala 'Igre gladi' – a sada se zna i o čemu će biti! Ljudi su razočarani

Izašao trailer filma 'After We Fell' – znamo i datum kada će se prikazivati u Hrvatskoj

Horori koji su nastali po istinitim događajima: Nakon ovih 12 nećeš moći spavati bez svjetla

Nastavak Hunger Games Igre gladi film

Još vijesti