Wedding Season

Ljubiteljice romantičnih filmova na Netflixu čeka jedna nova poslastica koju si možda na prvu zaobišla, ali vrijeme je da se ipak vratiš pogledati ovaj film. Sladak je i zabavan!

Iako je 'Purple Hearts' romantični film ljeta, jer teško da će ga po gledanosti bilo koji drugi skinuti s trona, sada je došlo nešto novo. Možda ovaj film neće postati najgledaniji film ikada, ali je izuzetno sladak i zabavan. 'Wedding Season' je nova Netflixova romantična poslastica. Zadovoljit će svakoga tko želi pogledati neki film koji je sladak, zabavan i romantičan, ali ne i tužan. Jedna stvar koja te na prvu može odbiti, ali nikako ne bi trebala, je da se može činiti da je film indijski. Iako su glavni glumci (i likovi) Indijci, film je na engleskom i idealan je materijal za one večeri kada ti je dosadno i treba ti nešto što će te zabaviti.

Ova indijska ljubavna priča prati Ashu i Ravija, dvoje mladih ljudi koji su fokusirani na svoj poslovni život i na ljubavnom im planu baš i ne cvjetaju ruže. Njihovi roditelji, pogotovo mame, nisu nikako sretne zbog toga i odluče im napraviti profile na stranici za dejtanje. Gdje se i spoje! Zbog pritiska da trebaju pronaći partnera, njih se dvoje dogovore da će fejk dejtati. Jasno je gdje to ide, zar ne? Do novih problema i zaljubljivanja jedno u drugo, iako si to ne žele priznati. 5/5!

Do Revenge film - 4 Tek je izašla najava za novi film, a već su svi oduševljeni: Kombinacija 'Euphorije' i pravog teen filma

Incantation Je li stvarno tako strašan? Novi horor toliko plaši ljude da žmire dok ga gledaju

film Netflix romantična komedija novo Wedding Season filmska preporuka romansa

Još vijesti