Hardin

Ovog rujna u kina dolazi nastavak filmskog serijala „After“. Sve nas zanima kako će završiti ljubavna priča Hardina i Tesse i hoće li napokon uspjeti riješiti sve probleme i biti sretni.

Još manje od mjesec dana i u kina dolazi posljednji nastavak popularnog serijala. „After Everything“ će doći 14. rujna i jedva čekamo vidjeti hoće li Hardin i Tessa dobiti svoj zasluženi happy ending. Ova je ljubavna priča zaludila mnoge diljem svijeta, a sigurno je neke privukao i mladi glumac Hero Fiennes Tiffin, koga je uloga Hardina i proslavila. Ne možemo nikoga drugoga zamisliti kao Hardina! Film je zapravo nastao po priči koja je fan fiction jedne tinejdžerice, a Hardin je u njenoj priči Harry Styles. Dodatan razlog zašto nas je ovaj lik privukao. Cure su totalno pale na njega i ne osuđujemo ih. Teško je ne zaljubiti se u Hardina! Zbog ovih nam je 10 razloga tako neodoljiv.

1.Cure vole zločeste dečke
Ima nešto u zločestim dečkima što privlači djevojke. Iako znamo da takav dečko nije dobar za nas i da će nas vjerojatno povrijediti, svejedno ćemo prije odabrati takvog dečka nego dobricu. Isti je izbor napravila i Tessa.

2.Ima mračnu stranu
Misteriozan je i mračan, što privlači i tjera te da saznaš više o njemu. Iako sve na njemu viče da će ti slomiti srce, upravo nas to tjera da još više padnemo na takve dečke.

3.Tetovaže
Iako je njegova osobnost privlačna i zanimljiva, nećemo se praviti niti da izgled nije bitan. Tetovaže nadopunjavaju „bad boy“ vibru koju ima, a ako si netko tko voli tetovaže, to ti može biti dodatan bonus na Hardinu.

Hero Fiennes Tiffin kao Hardin Hero Fiennes Tiffin otkrio kakvu curu želi – za njega je savršena ako ima ove osobine

4.Iako je arogantan i opak, Tessi je pokazao i svoju nježnu stranu
Kada je netko prema drugima grozan, a prema nama nježan i dobar, osjećamo se posebno, a svi se vole osjećati posebno.

5.Pogled i zelene oči
U knjizi ima zelene oči, ali u filmu glumac ima smeđe. No, kakve god da su mu boje oči, ima pogled na koji je pala Tessa, a na koji bi vjerojatno pala i ti da te pogleda uživo.

6.Cure vole „popravljati“ problematične dečke
Kada je neki dečko problematičan, volimo same sebe uvjeriti da smo upravo mi ta osoba koja će ga promijeniti i da će ga naša ljubav „spasiti“. Hardin je dovoljno puta pokazao da ima osjećaje i da je zapravo drag i dobar, ali da samo treba nekoga tko će mu pomoći da se ne vrati lošim navikama.

7.Zgodan je
Tetovaže su samo dio njegovog izgleda. Jedan od sigurno glavnih razloga zašto se toliko cura zaljubilo u ovog lika (i glumca) je i njegov fizički izgled.

8.Strastven je
Kada te dečko poljubi, želiš osjetiti strast, želiš da ti koljena zaklecaju i da te totalno obori s nogu. U filmovima vidimo da Hardin ostavlja takav dojam na Tessu, zbog čega se i nama, gledateljicama, čini neodoljiv i još malo više sviđa.

after filmovi Zanimljivosti iza scene sa snimanja 'After' filmova – glumci su otkrili 10 pikanterija

9.Ranjiv je i brižan
Iako je pun sebe, nepristupačan i nepristojan, ima i drugu stranu svoje osobnosti zbog koje zaboravimo sve to loše. Ranjiv je, osjećajan i brižan. Ima sve one dobre osobine koje nas privlače na dečkima.

10.Inteligentan je
Hardin je zapravo itekako inteligentna osoba i nije samo neki grubijan. Još jedan plus na listi stvari zbog kojih ga volimo!

after film Novi nastavak likovi hardin scott zašto ga volimo zašto su cure lude za hardinom zločesti dečko razlozi sviđa hardin iz aftera

Još vijesti