Galerija Disney Wish - 1 Disney Wish - 2 Disney Wish - 3 +4 Disney Wish - 4

Svima će biti drago čuti da je Disney napokon na trenutak prestao izmjenjivati priče svojih originalnih crtića i pretvarati ih u filmove, te da ove godine izbacuju i nešto novo novcato! Stiže nam novi crtić na kojem se radi već neko vrijeme.

S „Frozenom“ su si itekako podignuli ljestvicu, a hoće li novi crtić uspjeti ispuniti očekivanja? Disney napokon opet izbacuje nešto skroz novo, crtić „Wish“. Već je trebao biti vani, ali zbog korone i pandemije je sve usporeno i odgođeno pa bi tako, po trenutnim informacijama, „Wish“ trebao doći u kina krajem studenog ove godine. Ove godine Disney slavi 100. rođendan i bilo je jedino prikladno za tu veliku obljetnicu objaviti nešto novo i slatko, a čini se da bi „Wish“ mogao biti upravo to.

Frozen i Tangled Disney crtići s najboljim porukama: U ovih smo 8 crtića mogli naučiti vrijedne lekcije

Redatelj je Chris Buck, koji je radio i „Frozen“ i „Pocahontas“ te Fawn Veerasunthorn koji je radio „Zootopiju“ i „Moanu“.

Disney s ovim crtićem dodaje novu princezu u svoju „kolekciju princeza“. Ona je Asha i dolazi iz kraljevstva Rosas! Asha je 17-godišnjakinja koja je prije svih vidjela da se nešto loše širi njenim kraljevstvom i odlučila je zaželjeti želju. Zaželjela ju je toliko jako da je želja „oživjela“ i postala mala loptica po imenu Star. Uz pomoć želje Star, Asha se mora suprotstaviti kralju Magnificu i spasiti svoju zajednicu. Mnogima se sviđa što je Asha drugačije nacionalnosti od većine Disney princeza, naime ona je afro latina.

 

@thehelenofjoy Disney has a new Princess on the way and shes afro latina 💕 meet Asha from the upcoming movie Wish, which was annouced at d23!! #asha #disneyprincess #disneyprincesses #wishmovie #blackprincess #afrolatina #latinx ♬ A Dream Is a Wish Your Heart Makes - Shirtless Violinist

 

Glas Ashi će dati glumica iz filma „West Side Story“ Ariana DeBosa, a Chris Pine će dati glas kralju Magnificu. Asha ima i kućnog ljubimca, malu kozicu koja se zove Valentino, a kozici će glas dati Alan Tudyk. Jedva čekamo vidjeti kako će crtić izgledati i nadamo se da će ispasti odlično jer nije mala stvar proslaviti 100. rođendan!

Mala sirena i Petar Pan Disney fanovi su otkrili poveznicu između „Male sirene“ i „Petra Pana“ - spaja ih jedan lik

disney novi crtić Wish asha kada izlazi wish novo iz disneyja nova disney priča

Još vijesti