Reflect

Nakon što su objavili trailer za filmsku verziju crtića 'Mala sirena', pokupili su tonu hejta i to zbog različitih razloga. S tim su fejlali, ali sada se Disney iskupio i novim crtićem apsolutno oduševio.

Disney je na svom streaming kanalu Disney+ objavio kratkometražni crtić pod nazivom 'Reflect' i odabirom glavnog lika oduševio cure. Sve se više u posljednje vrijeme naglašava da treba prihvaćati različitosti i pričati o mentalnom zdravlju. Disney je sada to sve spojio u jedno u svom novom slatkom crtiću o plus size balerini. Bianca je presimpatična i osvojit će svakoga.

Disney princeze Disney princeze imaju savršena tijela - ali evo kako bi izgledale da imaju realna ljudska tijela

Bianca je plus size balerina i bori se s tjelesnom dismorfijom. To je stanje u kojem netko ne može prestati misliti o jednoj ili više mana u svom izgledu – mana koje su zapravo sitnice i drugi ih niti ne primjećuju niti ne gledaju kao mane ili probleme. Ona može utjecati na mentalno zdravlje osobe i učinit da se netko izolira i prestane družiti s drugima. To je problem o kojem Disney priča u svom novom crtiću.

 

@sarahineorzea It’s available on Disney + and shows how she battles body dysmorphia #plussizedisney #disneyprincess #plussizerepresentation ♬ After LIKE - Short Ver. - IVE

 

Bianca svoj fizički izgled smatra većim problemom nego što je i to joj jako utječe na samopouzdanje. U njenom se slučaju radi o tome da je malo deblja, ali cure dok odrastaju bore se s različitim očekivanjima oko toga kako bi trebale izgledati da bi ih drugi smatrali lijepima. I zato je ovaj crtić toliko sve oduševio! Svaka cura ima nešto što joj je big deal u izgledu i zbog čega misli da je ružna. Bianca je tu da pokaže da kao prvo, nisi jedina, a kao drugo, da možeš preći preko straha i sumnji, kao i biti jaka i moćna bez obzira na to kako izgledaš. Crtić je već sada dostupan na Disney+ streaming servisu.

Frozen i Mala Sirena KVIZ: Koliko dobro poznaješ likove iz Disneyjevih crtića?

disney reflect novi crtić bianca reakcije

Još vijesti