Galerija Selena Gomez Selena Gomez - 1 Selena Gomez - 2 +4 Selena Gomez - 3

Selena postavlja nove rekorde na Instagramu. Drama koja se odvija zadnjih dana između nje i Hailey Bieber je naštetila Hailey, a Seleni je itekako pomogla. Postavila je novi veliki rekord na Instagramu!

Najpraćenija ženska osoba na svijetu na Instagramu i to ima toliko broj pratitelja kakav još nikada niti jedna druga ženska osoba na ovoj društvenoj mreži nije imala. Prije svega 17 sati se zahvalila svojim pratiteljima na svoj ljubavi koju joj daju i na svih 400 milijuna pratitelja koje je sakupila u malo više od tjedan dana.

Hailey Bieber Trenutno najomraženija osoba na internetu: Zašto Hailey Bieber gubi fanove brzinom munje?

U tih 17 sati otkad je objavila zahvalu, dobila je još cijeli jedan milijun pratitelja! Niti jedna druga ženska osoba IKADA nije imala toliko pratitelja koliko ih sada ima Selena. Ovim tempom mogla bi dostići i ostale te ući u top 3 najpraćenija Instagram profila na svijetu.

 

 

Ona trenutno tako ima 401 milijun pratitelja! U top 3 Instagram profila s najviše pratitelja se trenutno nalazi ova trojka:
1.Instagram (620 milijuna pratitelja)
2.Cristiano Ronaldo (563 milijuna pratitelja)
3.Lionel Messi (443 milijuna pratitelja)

 

 

Do nedavno je Kylie Jenner bila najpraćenija ženska osoba, a njoj je pak broj pratitelja pao. Neki su čak pokazali koliko ima fejk profila koji nju prate i optužili ju za kupovinu pratitelja. Čak i da ih kupuje, svejedno je sada itekako zaostala. Ona trenutno ima 382 milijuna pratitelja. Iako zvuči puno, za ostati na vrhu Instagrama nije ni približno dovoljno.

Selena Gomez i Taylor Swift Fanovi su uvjereni da je jedna pjesma od Taylor Swift o prekidu Selene i Justina – i to totalno ima smisla

Selena Gomez instagram rekord najpraćeniji profili na instagramu ženska osoba s najviše pratitelja

Još vijesti