Galerija Antonela Jurišić Anđela Kulaš Dada Rutović +6 Olivera Orsić

Ako tvoja potraga za savršenom haljinu za maturalnu večer nije još ni počela jer nemaš pojma što bi uopće mogla nositi i u kojem smjeru da ideš s outfitom, možda te neki od ovih inspirira.

Za maturalnu večer možeš odabrati razne modele haljina, bitno je samo da je ta haljina dovoljno pristojna i da ti iz nje ništa ne ispada. S obzirom da se radi o školskom događanju, mora biti primjerena za njega. To ne znači da ne može imati gola leđa. Ovo je jedan detalj koji može izgledati super elegantno. Ili da ne može haljina biti kratka! Opcija imaš milijun, a odabrati samo jednu možda neće biti tako lak zadatak. Za početak, ako nemaš pojma odakle uopće krenuti, baci oko na to kakve se haljine nose posljednjih nekoliko mjeseci i kakve nose influencerice.

Ema Luketin - 1 Ema Luketin u svečanom izdanju: "Da mi je maturalna ove godine, točno bih ovako izgledala"

Neke od njih za svečana događanja biraju duge haljine, neke kratke s fora i upečatljivim detaljima, a pronašli smo i jedno savršeno odijelo koje uopće nije muškasto niti staromodno. Kakve su svečane haljine u posljednje vrijeme one nosile pogledaj u galeriji iznad i inspiriraj se s njihovim izgledima! Ako ti se neka haljina jako i svidjela, pokušaj ih pitati odakle je, nemaš što za izgubiti.

Zaboravi na haljine: Donosimo ti pregled 15 odijela za djevojke idealnih za maturalnu večer Ružičasto odijelo Odijelo iz Stradivariusa Odijelo iz Stradivariusa +12 Odijelo iz Max Mare

maturalna haljina influencerice svečane haljine inspiracija za maturalnu večer što nositi na maturalnu večer ideje za maturalnu večer

Još vijesti