Galerija Ema Luketin - 1 Ema Luketin - 2 Ema Luketin - 3 +2 Ema Luketin - 4

Ema Luketin je kroz godine imala toliko divnih svečanih izdanja da te malo skrolanja po njenom Instagramu sigurno mogu inspirirati za maturalnu. Sada se snimila u svečanom izdanju i priznala da bi danas sigurno nosila baš takvu haljinu.

Haljina koju je Ema Luketin nosila na svoju maturalnu večer bila je zapamćena i svi koji su ju pratili i tada sigurno je se i sada sjećaju. Nije nosila dugu haljinu, ali je bila itekako lijepa i svečana. Možda se i ti sjećaš ružičaste haljina s velikim volanima. Danas, nekoliko godina kasnije, Emin se stil ipak malo promijenio od srednjoškolskih dana.

Ema Luketin Svečana izdanja Eme Luketin kao inspiracija za maturalnu: 8 puta kada je oduševila izgledom

Uvijek prikupi brdo komentara na svoje modne avanture, a sada je podijelila video u svečanom izdanju i priznala da je bi točno ovako izgledala da ima maturalnu večer ove godine. Tko zna, možda njen look inspirira neku curu koja još uvijek ne zna što bi nosila.

 

 

Bež haljina jednostavnog kroja s detaljima u obliku 3D cvijeća može biti ona haljina koju ćeš nositi i na maturalnu i na neka druga svečana događanja poslije maturalne. Lijepa je i elegantna. Nekada su minimalističke haljine s par fora detalja ono što će izgledati posebno dobro. Iako su neki komentirali da ju s takvom haljinom ne bi pustili u dvoranu, vjerojatno ipak bi. Otvorena leđa su jedini "kontroverzniji" dodatak ove haljine, ali mnoge maturalne haljine imaju otvorena leđa pa to i nije takav big deal.

[HOROSKOP] Kakva je maturalna haljina idealna za tebe s obzirom na tvoj znak zodijaka? Svečana haljina OVAN – s otvorenim leđima BIK – zlatna šljokičasta haljina +9 BLIZANCI – kombinezon

Maturalne haljine koje izgledaju divno, ali i koštaju malo više: 20 svečanih dizajnerskih haljina Večernja haljina Svečana haljina by Alduk Svečana haljina by Alduk +17 Svečana haljina by Elfs

ema luketin maturalna haljina svečano izdanje nosila na maturalnu što bi danas nosila Svečana haljina

Još vijesti