Galerija Met Gala 2022. Gigi Hadid je bila pravi hot mess Kendall Jenner je prošetala svoje izblajhane obrve +13 Billie Eilish je oduševila u Bridgerton izdanju i najužem korzetu ikad

Sinoć je održano ovogodišnje izdanje Met Gale, a tema koju su slavni trebali pratiti (iako naravno opet nisu svi) je bila 'In America: An Anthology of Fashion'. Donosimo ti pregled outfita o kojima će se pričati danima.

Jedan od onih događaja godine u koji su uprte sve oči - Met Gala, održao se sinoć. Zvijezde su prošetale crvenim tepihom u svojim najboljim izdanjima. Svi se trude na Met Gali biti posebni i da njihov outfit bude taj koji će biti u centru pažnje i o kojem će se pričati. Neki su totalno pogodili s haljinama i izgledali fantastično, a drugi su se možda trebali još jednom ipak pogledati u ogledalo.

Met Gala Odjevne kombinacije s Met Gala koje su do sada ostavile najveći dojam: Ove su bile pun pogodak [FOTO]

Kim Kardashian se pojavila u naizgled običnoj haljini, kada se sjetimo kako je prije izgledala, ali iza nje ima priča. To je originalna haljina koju je nosila Marilyn Monroe i koja inače stoji u muzeju. S druge strane, ostatak Kardashian obitelji nije se iskazao, Kylie je Internet čak počeo zezati da joj je ovo najsramotniji izgled ikada, ali su zato Blake Lively, Billie Eilish i Gigi Hadid bile totalno drugačije i lijepe.

Pogledaj najupečatljivije ovogodišnje outfite u galeriji iznad.

Ariana Grande i Kim Kardashian na Met Gali Najčudnija pravila kojih se slavne osobe moraju pridržavati na događaju godine - Met Gali

met gala 2022 outfiti najbolje odjeveni najgore odjeveni crveni tepih

Još vijesti