Galerija Ariana Grande i Kim Kardashian na Met Gali Gigi Hadid i Kendall Jenner Justin i Hailey Bieber +9 Olivia Rodrigo

Met Gala je jedan od onih događaja iz svijeta slavnih koji nas sve najviše zanima. Za njega se uvijek nose neke lude i neočekivane odjevne kombinacije, a iznimka sigurno neće biti niti ova godina.

Uskoro nam stiže još jedna Met Gala, a dok ju željno iščekujemo, prisjetili smo se neki od najupečatljivijih izgleda koje su slavne osobe nosile prošle godine. Sve ih možeš pogledati u galeriji iznad i osvježiti si pamćenje tko se to u čemu pojavio. Neki su oduševili, a o nekima se pričalo samo zato jer su im outfiti bili čudni. Što nas čeka ove godine? Zna se da će tema biti 'In America: An Anthology of Fashion' i da se Met Gala održava 2. svibnja. Kao i uvijek, sigurno će biti onih posjetitelja koji se neće držati teme i koji će se samo pojaviti tek toliko.

Slika nije pronađena Frizer od Kim Kardashian otkrio cijenu ekstenzije repa koju je nosila na Met Gali – past ćeš u nesvijest

S obzirom da se radi o velikom i popularnom događaju za koji pozivnice šalje Anna Wintour, urednica časopisa Vogue, postoje i neka pravila kojih se njeni gosti moraju pridržavati, piše Yahoo. Osim što bi bilo dobro da se drže zadane teme, postoji 5 ultra čudnih pravila koja se ne smiju prekršiti.

1.Nema slikanja selfija
Ovo jednostavno ne može. Oni imaju svoje fotografe koji su tu da ovjekovječe brojne trenutke tijekom večeri, ali selfiji su zabranjeni. Jedina osoba za koju se zna da se za sada nije držala ovog pravila je Kylie Jenner koja je prije nekoliko godina ipak okinula selfie.

Kylie Jenner selfie na Met Gali

2.Ne mogu doći mlađi od 18
Čak i ako je netko velika zvijezda, ukoliko nema 18 godina, ne može doći na Met Galu. Glasnogovornici Met Gale ispričali su da to nije primjeren događaj za mlađe od 18 godina.

Slika nije pronađena Hailey Bieber se rasplakala na crvenom tepihu Met Gale – i za sve je kriva Selena Gomez

3.Nema pušenja kada se jednom uđe unutra
S obzirom da se Met Gala održava u muzeju, postoje neka pravila ponašanja koja su uspostavljena radi i samog očuvanja umjetničkih djela u muzeju. Glavno takvo pravilo je da je unutra zabranjeno pušenje. Jedina je iznimka da mogu zapaliti u WC-u.

 

 

4.U hrani koja se tamo jede nema peršina, luka niti češnjaka
Neka je hrana zabranjena da bude na meniju, a na vrhu su ova tri sastojka. Peršin se ne smije pronaći u hrani na Met Gali jer s njim postoji dobra šansa da će se uhvatiti nekome za zub i tamo ostati. Nikako dobar izgled za fotke. S druge strane, luk i češnjak su zabranjeni zbog zadaha koji ostavljaju u ustima. Uz to, nema nikakve ekstravagantne hrane koju je teško jesti da se gosti ne uprljaju.

5.Parovi ne smiju sjediti zajedno
Nema zamjena ili traženja da se sjedi drugačije. Kako je odlučeno i kako su posloženi, tako moraju biti. To je jedna od stvari oko kojih nema rasprave. Tako je primjerice jednom otkriveno da parovi nikada ne sjede zajedno. Poanta je da se upoznaju novi ljudi i da se druže s nekim novim, a ne s osobom s kojom su došli i s kojom se druže cijelo vrijeme.

met gala pravila bizarna pravila događaj godine met gala 2022 outfiti

Još vijesti