Galerija Met Gala Kim Kardashian u crnom od glave do pete Katy Perry je postala luster +12 Zendaya kao Pepeljuga u čarobnoj haljini

Ove se odjevne kombinacije pamte i godinama nakon. Met Gala je onaj jedna događaj kada je stvarno moguće vidjeti sve i svašta na crvenom tepihu. Najluđe i najčudnije, ali i najdivnije. Celebovi daju sve od sebe za ovaj crveni tepih.

Na događaju gdje svi izgledaju ekstra teško je izgledati ekstra ekstra, ali ovim je slavnim osobama to uspjelo. Met Gala je modni događaj godine! Ona večer kada su outfiti pozvanih slavnih osoba puno zanimljiviji nego na bilo kojem crvenom tepihu. Neki iskoriste tu priliku da se izdvoje i da se o njima priča još mjesecima kasnije, a neki dođu kao da su se spremili u zadnjih 5 minuta i kao da se nisu niti malo potrudili. Svake godine ima i razočarenja, ali oni brzo padnu u zaborav.

Ariana Grande i Kim Kardashian na Met Gali Najčudnija pravila kojih se slavne osobe moraju pridržavati na događaju godine - Met Gali

Oni najbolji ostanu zapamćeni. Kroz godine je bilo dosta takvih outfita koji su zapalili Internet i o kojima se pričalo mjesecima i mjesecima kasnije. Koje su to sve slavne osobe uspjele postići da očaraju? Pogledaj u galeriji iznad.

Slika nije pronađena Hailey Bieber se rasplakala na crvenom tepihu Met Gale – i za sve je kriva Selena Gomez

met gala outfiti crveni tepih najbolji outfiti Slavne osobe najbolje od met gale

Još vijesti